Bilgi parsel arkadaşım.Geçen yaz Temmuz ayın da Kurtboğazında Bayındır da Ayaş da Olta attım.Bir balık bile alamadım.Bunun nedeni Yabancı olmammı dersiniz.Yöreler hakkın da bilgili arkadaşım da yoktu.Bana tavsiye edebileceğin bir yer varmı.?
avcı55 temmuzayı her türlü balığın ankarada çıktığı en ğüzel av verdiği aydır belki olta atacak yeri iyi seçmedin belki şansın yok belkide malzeme seçimin yanlış olabilir oltayı hanği balığa attın konuyu biraz daha açsan iyi olurdu sazana fark etmez solucandan patatese kadar hepsini yer ama turna bulunduğu ortamın avına ğöre yem seçer ben kurt boğazında d.a.m ın ot tutmazsarı kırmızı tüyleri olan kaşığını kullanıyorum aynı kaşıkla dikilitaştanda iri turnalar aldım ama köprüköyde kaşıktan ziyade beyaz sasiyle iyi sonuçlar aldım kesikköprü barajının ğiriş kısmı büyük cumalı da da kırmızı sasi iş yapıyor eğer sen bu saydığın yerlerde turnaya attıysan bayındırda turna yok
ah abi keske temmuzda ankarada olabilsem okul nedeniyle izmire gidiyorum yazın ancak ağustosa kalır bizim sazanm avı ya..........