Motorla ilgili sorunlarım düzeldi. Güzel avlar yaptım ama 5 Beygir bir motor çok yavaş gidiyor yada parsun öyle. Edindiğim tecrubelerim: 1) Motoru denizden çıkartırken motoru dış depoya çevirip karburatör içindeki benzini bitiriceksiniz yoksa taşıma esnasında benzin akar. 2) Motoru denizde istop ettiğinizde kesinlikle üstteki hava girişini kapalı konuma getiriceksniz, depoyu diş depo tarafına getiriceksiniz. Bu dedikelrimden birini yada ikisini yapmazsanız, motoru çalıştırmak istediğinizde çalışmaz boğulur. 3)Motoru botun yada teknen üstünde kaldırıken kolu dış depo konumuna ve hava kapagınıda kapalı konuma getitin yoksa motoru suya indirince themen çalışamz boğulur. SİZE TAVSİYEM HİÇ BİR ŞEKİLDE PARSUN MOTOR ALMAYIN. Parsun motoru 3 ay akdar kullandım ama yukarıda anlattığım gibi bir sürü derdi var. Ben 5 HP 4 zmanlı parsun motorumu 1500 TL ye Kasım 20013 te sattım Yerine 2 zamanlı bir 9.8 Tohatsu sıfır motor adım. Türkiyede kalan son 2 sıfır 2 zamanlı motordan birini almış oldum. ARTIK PARSUN MOTOR DERDİNDENDE KURTULDUM. HİÇ KİMSEYEDE TAVSİYE ETMEM.