05/08/06 cumartesi sabahı bölge Paşa limanı+Şifne KATILIMCILAR: zıpkın ( HASAN) , BERHAN ,BİGFİSH( ÜMİT KARACA) ve Kardeşim Mustafa Cumartesi sabahı Hasan bizi evden aldıktan sonra ... Yol üstünden berhanı alıp bölgeye hareket ettik..ilk avlanma sahasının yanına geldiğimizde hasan ve berhan zıpkın malzemelerini hazırlamaya başladırlar .. Tabiki bende olta takımlarını hazırlayıp hemen musait olan bir yerde oltamı atttım aşağıda zili taktıktan sonra bir dakika sonra zil ötünce cekip balığı aldım gelen büyük bir kaya balığı ikinci ücünce denemelerde yine kaya balıkları. Bölge çok taşlık olduğu için takım koparma yarışına girdim resmen.Ama sorun değildi.. Takımları hazırlıklarını her ihtimale karşın fazladan hazırlamıştım. Sonra yeniden denemeler ama aşağısı çok kayalık koparma yarışına girdim ..1,2,3,4,5,6,7 derken artık sinir kat sayım artmaya başaldı mesafe olarak ta sürekli deniyorum hep daha ileriye kurşun değişimi takılmamasına karşı yüksek mesafeli takımlar. Neyse ben boştum yani sıfır elde var sıfır.: )Nasip deyip baktım olmayacak ..palet ve gözlükleri alıp zıpkıncıların durumlarını gözden geçirmek için suya girdim ..Ama suyun içide çok bereketli gözükmüyordu .. Zıpkın Hasan ve Berhan sudana çıktıklarında onlar içinde avın çok bereketli olmadığını gördüm levrek 2kefal mırmır. ve diğer balıklar.. yinede şükür deyip ikinci bölgemize yola cıktık ..İşin sevindirici tarafı hasaanın bölgede çok güzel eşkinalar görmesi bu balığın çoğaldığını görmek mutluluk verici idi bizim için. İkinci bölgeye gittiğimizde ..daha once hasan orda levrek aldığı için ordan umitli idik tabiki balığın o bölgede sabit durmayacağından ve günün ortaları olduğu için bölgede de çok fazla bir şey yoktu .. bende bu arada oltayı bırakıp zıpkın uygulamaları ile gözlük ve paletlerle suyun içinde : ) dolandım durdum acıkcası suyun altını görmek ayrı bir güzellik yanlıkşıkla elime deniz kestanesi batırmasam tabikide...ama zıpkın işinide sevmedim değil.Bu konuda çalışmalarıma hız vereceğim kesinlik kazandı sanırım .. iknici bölgeden hasan benim favorim olan çipurayı cıkarınca cok sevindim.Berhanda mırmırla geri dönmüştü..Ve avımız bittikten sonra öğle yemeğimizi yedikten sonra geri dönüş yoluna cıktık güzel bir hafta sonu olmuştu bizim için tabiki..Kopardığım takımları saymazsam : ) Bu arada arkadaşlarıma ve Kardeşime teşekkür ederim ; gerçekten bize çok yardımcı oldu....Zander arkadaşımız için çipurayı ayrı görüntüledim:D not: Balıık yakalayamayınca bizde arkadaşlarımızın balıkları ile güzel bir fotoğraf cektirdik.. [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG]