Paslandık

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında HKÖZBİLEN tarafından paylaşıldı.

1. murana

murana pamir

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    tamamdır

abilerim tamamdır , suanda galiba 4 kişiyiz benim sormak istediğim max kişi olabilirz 5 veya 6 mı benim bir arkadasım daha gelmek istiyor ama yarın netleşecek , bu arada ben sadece kubilay abi senimi alacam muharrem abiyi alacakmıyız gecerken 6 gibi sığacıkta olacaksak ben sizi saat 5:00 da karabağlardan alırım veya 4:45 te muharreem abi hatayda oturuyor diye biliyorum gecerken seve seve onuda alabilirz nasılsa araba boş ozaman telefonda konusuruz şimdilik pzara gorusmek dileği ile

Not: nadir abi sığacık liman cıkışında bir balık çifliği var onu yakınlarını bir denesek mi acaba diyorum :D :D :D

Son düzenleme: 23 Mayıs 2008
  2. HKÖZBİLEN

HKÖZBİLEN çınar Özbilen

Favori Kamış:
    Hepsi
    En İyi Avı:
    6,5 kg balon balığı DAMLATAŞ-ALANYA
    Pamir kardeşim tabi arkadaşın var ise getir 2 hatta 3 de ola olur tekne de sorun olmaz şuan 4 kişiyiz 6 veya 7 oluruz sorun olmaz yörükefenin telefonu sende varmı yoksa ben arayayım

3. murana

murana pamir

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    abi ararsan sevinirim

Kubilay abi ararsan ve muharrem abiyi nerden alacağımızı öğrenirsen cok sevinirim , abi senle konusuruz nasılsa da saat 5:00 da nerden alayım seni mezarlık veya neresi veya 0 saate ben mezarlığa gelirim sen bana tarif edersin ben gelirim abi yarın konusuruz nasılsa

4. nadirsakoglu

nadirsakoglu nadir

pamir cim biz arakere oralarda attık ama yemimize gelen olmadı. belki çiftlik yemi getirirseniz olabilir. diyorum. enfazla 5 kişi diyor kaptan o arkadaşı sen ayarla ozaman enazından tek araba ulaşırsınız. sığacığa.

5. nadirsakoglu

nadirsakoglu nadir

kubilay bu tuttuğum tekne 6 metre sahil güvenlik 4 diyormuş da biz 5 dedik masrafı indirgeyelim diye. pazar günü saat ikiden sonra rüzgar 14 knot falan olacak sorun olurmu arkadaşlar uzmanlar cevap versin.

6. murana

murana pamir

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    tamamdır

abi zaten gelirse 1 kişi gelecek max 5 oluruz zaten , palet yeme gerek diyorsun yani dur ozaman ben biraz sardalyanın seklini değiştireyim orda vurdumu iri balık vurur anlaşıldı ben bir guzellik dusunecem orası için :D :D :D

7. nadirsakoglu

nadirsakoglu nadir

baştan söyleyeyim 2 kg. lıklar senin altı benim :D

8. HKÖZBİLEN

HKÖZBİLEN çınar Özbilen

Favori Kamış:
    Hepsi
    En İyi Avı:
    Abim siz nederseniz varım pamir kardeşim yarın yine görüşürüz telefonda ben mezarlığın oraya gelirim veya karabağlar meslek lisesinin oraya buradanda otobana gireriz daha kolay olur şimdi ben evden çıkıyorum yine görüşürüz rasgele balıkçılıkta güzel bir takım gördüm tekne için onu almaya gidiyorum

9. murana

murana pamir

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    tamamdır

tamam abi ayıp ettin lafımı olur ben cekeyim yeter , o bana yeter de artar bile :D :D :D zaten ona gore olta getirecem orta su balığı ile uğraşmayacam 3-4 saat baktım olmuyor mecbur gobez takılırız hiç olmadı :D :D :D ama genede o çiflik yakınına 1-2 sallayalım bakalım nasip belli olmaz :eek:

10. bambul

bambul Noyan Ekici

Favori Kamış:
    sopa, el oltası
    En İyi Avı:
    Orkinos 5 kg, kalamar 1100g
    Eyvah eyvah :)

Eyvah, hanos neslini tüketecen sen Pazar günü, anlaşıldı :p :D :p

11. murana

murana pamir

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    evet aynen oyle

evet ilk hedefim hanos, sonra gelincik , sonra trakonya , en onemliside denk gelirse balon yakalamak sans dile bana sans :D :D :D :D

12. bambul

bambul Noyan Ekici

Favori Kamış:
    sopa, el oltası
    En İyi Avı:
    Orkinos 5 kg, kalamar 1100g
    Hahaha :D :D :D
    Kardeşim bakma sana sataştığıma, ustalığını konuşturursun sen. İnşallah iri bir fangıri, bi tane de çipra alırsın.

Bütün Özbek ekibi(Nadir Abi, Muharrem Abi, Kubilay Abi, Pamir kardeşim), biz bu hafta kıyıları yokladığımız için gelemiyoruz ama gönlümüz sizinle. Güzel balıklarınızı dört gözle bekliyoruz.

Rastgelsin :)

13. murana

murana pamir

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    ayıp ettin sağol kardeş

sen bana fangri, cipura tutarsın diyorsunda sen kıyıdan çekersin şimdi eşkine , mırmır , çipura 5 metreden biz cekeriz 70 metreden hanoz:D :D :D sizede guzel ,zevkli dakikalar ve avlar dilerim kardeşim iyi haftasonları olur işallah hepimize

14. cello1956

cello1956 Celalettin EREN

:) Selam arkadaşlar,avınız bereketli olsun!Benim sizlere tavsiyem yakınlarda hiç eğlenmeyin.Gidecekseniz karşıya demircili koyuna gidin(kaptan yerini bilir) 57-61 metre arası demir atın,gitmiyecekseniz 6 numaradan büyük iğne kullanmayın ,hiç olmazsa kopez yakalarsınız.Rastgelsin.:)

15. murana

murana pamir

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    tesekkurler

aynen katılıyorum size , bildiğiniz başka yerler varsa o civarda paylaşırsanız cok sevinirim , bu arada nadir abi teknede ırgat var mı :D :D :D yoksa teknedeki en kucuk olarak ben cekecem capayı desenize yandık gene :confused: :confused: :D :D

16. HKÖZBİLEN

HKÖZBİLEN çınar Özbilen

Favori Kamış:
    Hepsi
    En İyi Avı:

Sende benim yaşıma gel senide görücem amcası bu deniz ve balık olayı bambaşka bir olay neyse sorunun cevabına geleyim pasımı pazar günü seferihisar-sığıcak ve 8 haziranda çeşmede atacağım:) :) sende haklısın benimde 26 ve 20 yaşında iki oğlumda seningibi düşünüyor kendine iyibak amcası

Son düzenleme: 23 Mayıs 2008
  17. murana

murana pamir

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    hazırlıklar tamam :)

1- sardalyalar tuzlandı
    2- boru kurdu ve sulunez alındı
    3- en ideal ölçülerde canlı yengec temin edildi
    4- araba lastik , su , yağ ve bir kaç yerine bakıldı
    5- 1 kamışlı olmak uzere değişik ebatlarda 4 olat ve 5 yedek hazırlandı
    6- kumanya malzemesi alındı ( en önemlisi bu :D :D )
    7- kova hazırlandı bıcak bileylendi
    8- unutmamak için alınacaklar listesi hazırlandı
    9- digital makinenin pilleri sarj ediliyor

eee ben hazırım yani yarın gorusuruz muharrem abi saat 4:30 da sendeyim 0-532 li olan telefonda arayacam sonra kubilay abi sendeyiz yarın gorusmek uzere :D :D :D :D :D

18. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    15 hazirana kadar hazırlık yok her akşam hazırlık yapıyorum ev batıyormuş diye tarasaya yer yaptılar artık orada oturuyorum:D

19. yalnız balıkçı 45

yalnız balıkçı 45 kamil

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Aynalı -14 kg fazla
    Alicim gel kulüpte beraber yapalım hazırlığı.

20. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    kamil abi neredesiniz