Payamlı raporu ve kuzucuk :)) Sabah 4 te ben,bülent abi,güven abi, akıncanın buluşmasıyla payamlı maceramız basladı herzamanki gibi fix yemcimiz zeynelden alınan yemlerden sonra güzelbahçede kahvaltı, sonra gumuldur payamlıya gittik ve kaptanımız orhanı uyandırarak sabah 7 gibi ilk avlakta olduk, yemler takıldı oltalar sallandı bülent abide bir mercan hiçte fena değil ümitlendik ama gerisi gelmediği gibi vuruşta olmadı devamlı yer değiştirmeler ama nafile en son 28 metrelerde kaptan arkdasım orhan ile birlikte sonordan gordugumuz kayalık bir bolgeye capa attık fena vuruslar olmadı karagozler geldi sonra ben 400 gr civarlarında bir iskaroz aldım guvern abi biranda beni yardıma cagırdı iyi bir balık geldigini soledi ama ben aldırmadım iri bir karagoz yada fangri oldugun soledim cek abi cek gerek yok dedim ama guven abi gercekten ben cekemiyecegim dedi israrla beni cağırdı oltası alınca oltayı yukarı 1-2 metre kaldırdım ve bir asılıs gercekten oltayı elimden aldı gitti bende epey heyecanlandım yaklasık 10 dklık bir cebelleşmeden sonra gunun trofesini güven abi yakaladı ben cektim (logistik destek benden ) 1 kg kadar tahimn ettigim bir akya 50 cm civarlarında bunun da video ve resimlerini akıncan yollıcak , sonra aksam suyunda bülen abinin herzaman aksam suyunda fangri yakaladıgı yere gittik bir kac fangri alındı ama akınıtı okadar tersti ki tekne ruzgara yan donup cok fazla sallanıyordu daha fazla dayanamadım ve kıyıy ya srıt yapa yapa gittik sonradan bülent abinin arkdasının gonderdiği resimlwerle gozumuz gonlumuz acıldı 2 arkdas yaklasık 19 fangri almıslar 1 tanesi kilo var sanırım gercekten guzel resimlerini gordum katılan arkdasların hepsine teşekur ederim GUNUN TROFESİYLE İLGİLİ RESİMLER AKINDAN VİDEODA BENDEN [IMG] [IMG] [IMG] akıntıdanmıdır bilinmes devamlı ilginc yaratıklar yakınımızdan geçti :)) [IMG] iskarozum :))) [IMG] DAHA YAKINDAN [IMG] [IMG]