Vay be Yok, bu böyle gitmez. En kısa zamanda bir ekip kurup, Konya'ya en yakın Denize gitmem lazım üzel görüntülerdi tebrikler
Bereketli olsun,çok güzel balıklar.Çeşme o kadar güzel avlaklara ev sahpliği yapıyor ki anlatmak güç.İş Bankası kampından daldığımda bile o koca koca mırmırları ve az da olsa karagözleri izlerdim.Ne güzel ne mutlu çeşmelilere
Ne güzel, selamıma hemen cevap gelmiş. Bu arada bir önceki mesajımda "Güven" diye yazmıştım ama özür diliyorum, yaş itibari ile Güven ağabey demeliymişim. İnsan fotoğrafta genç birini görünce pek yaşa bakmıyor. Balıklar gerçekten çok güzel. Esasen ben de ince takım kullanırım ama burada nerde o takımı zorlayıp, bizi heyecanlandıracak karagözler, mercanlar, çipuralar. İzmaritle gönül eğlendiriyoruz ancak işte. Çok şanslısınız arkadaşlar, çok. Gerçekten.
Genç deyince özür kabul edildi. En azından Mehmetali erbir denmedi. Yazmasakta gönlümüz sizlerle, siteyi sıkı takipteyiz.
Mutlucum teşekkürler, işlemi tamamladım, sadece ellerim harap oldu önümüzdeki haftalardan itibaren yavaş yavaş açılırız artık. bu arada betondan iskele de yaptım artık tekneye binme, inme sıkıntısı da kalmadı sağolsun halaoğlu fahri ile birlikte c.tesi pazar 2 günde herseyi hallettik. artık sizlerle beraber güzel mercanların çekileceği günleri bekleyeceğiz. Bülent kardeşim ve Güven kardeşlerime de selamlar
Arkadaşlar güzel avınızı ve paylaşımınızı kutluyorum, Ankara'da yaşayan bir İzmir - Çeşme sevdalısı olarak yüreğim dağlandı. Ama yaza az zaman kaldı bizde yakında denizlerde olacağız. Bizde Güzelbahçe!de kahvaltı yapacağız. Tebrikler.
tebrikler mutlu abi epeydir senden rapor alamıyorduk. maşallah açılış süper olmuş. bereketiniz daim olsun...
Kardeş ellerinize sağlık harika bir av ve harika bir rapor, yüzünüz herzaman böyle gülsün, oltalarınız balık dolsun dilerim