Pazar çılgınlığı..

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında adalı balıkçı tarafından paylaşıldı.

1. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Tamam sen bi keşif yap bakalım.. :thumb:

2. melikşah

melikşah ........................

Berkan stres atmaya değil strese girmişsin:D
    Gerçekten çılgınlık tahmin edebiliyorum o kaos ortamını.
    En azından simit ve çay süper görüntü:thumb:
    Artık bir daha çılgınlık yapmazsın:D
    Yinede rapor için teşekkürler:thumb:

3. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    tv programı değilde abi bir ara iş yapmıştık onunla :) ordan tanıyorum :D

4. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    aslında 3-4 kişi birleşip 3.5 mt. bi bot alsak sezon boyu vereceğimiz sandal parasını çıkarırız bence :D

5. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Herşeye rağmen güzeldi Erkan, o anda kızıyosun falan ama mesela şimdi yine kaşıntım tuttu :D yaza kadar tek tatilim pazar, yani çılgınlığa devam :laughing: hatta bıu sefer köprüye gidicem :D enazından daha az takım harcarım :rolleyes:

6. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    hmmm :rolleyes:
    Yok yau sandal kirasından nolucak, boğaza gittisi geldisi, kaybedilen malzemesi, yemesi içmesi çok daha fazla para harcıyoruz.. yeter ki sandal olsun, biliyosun sandal sayısı yetersiz, sezonda sıra bekliyoruz sandal için :eek:

7. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Bir sandal macerası ...

Birgün tek başıma sandal kiralayarak sabah erkenden balığa çıkmıştım. Bayağıda açıldım , balık alırken insan nerde olduğunu , kıyıya mesafesini , dönüş yolunu unutuyor :) dönüşe geçeyim dediğim anda henüz 2-3 kürek çekmiştim ki iskarmoz ipi koptu . Sandala sabitleyemiyorum , kaldımı elimde tek kürek :( O an bir panik oldum kendi kendime . İnsan hemen en kötü senaryoları düşünüyor. Artık adalara mı sürüklenirim , yalovaya mı sürüklenirim , yoksa beni ortadan bir gemi mi biçer aklımdan geçip duruyor düşünceler :D
    Derken takım çantamdan ayırmadığım bıçağım gözüme çarptı . O anda yıldız çaktı kafada . Çapanın ipinden 50 cm. kadar kestim ve iskarmoz bağı olarak bağladım ve kıyıya sağ salim vardım. Kendimle nasıl gurur duydum anlatamam , zor bir anda hayatta kalma savaşı verip bunu başaran biri moduna girdim kendi kendime :D

Bakalım bu sezon hangi maceralara akacağız :laughing:

8. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    SURVIVOR ÖZKAN :laughing: :laughing: :laughing:
    İyi düşünmüşsün :thumb:

9. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    :laughing: :laughing: Abi balık yiyen adamın aklı her daim bişiler üretir... Bak ne güzel yaşadığın olumsuzluğu kendi adına başarıya dönüştürmüşsün hemencecik, tabiki övüneceksin kendinle :thumb:

Bizim mahalledende tanıdığım 3 abi sandalla açılmışlar baya bi, açıkta sandalın motoru arızanlanmış çalışmıyor, kürekte yok bunlarda ve doğru düzgün yüzmede bilmiyorlar :D akıntıda ters bunları boyna açığa sürüklüyormuş, sen birde onların yaşadığı senaryoları düşün :laughing: :laughing: en sonunda onların yakınından geçen bir yük gemisine bağıra çağıra işaret ederek kendilerini farkettirmişlerde koca gemi rotasından çıkıp yardıma gelmiş,adamlar halat atıp iskele tarafına getirmiş bizim garipleri :D

10. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Vay be :) helal olsun kaptana.. umursamayabilirdi de..
    İnsan yüzme bilmeden neden kayıkla açılır ki idk böyle hatalar yapmamak için daha fazla balık yemeleri gerekir ;)

11. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    işte bende bu olayı yaşayıp bana anlatan abiyi daha fazla balık yesin ve kafayı çalıştırıp böyle hataları tekrarlamasın diye yaz aylarında çapariye götürüyorum sahile :D kıyıdan avlandığımız için ayaklarıda yere basıyor ya rahat oluyor onun içinde :D :D

12. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b

valla ben abimle daha kötüsünü yaşadım, 10-11 yaşındaydım dalyan sahilden kiralık sandalla açıldık, denizin ortasında bir duba vardı oraya bağladık kendimizi sabitledik öyle takılıyorduk, çok sıcaktı abim gömlek ve atletini çıkarmıştı, birden rüzgar çıktı ve atlet gömlek suya uçtu, dubaya bağlı sandalı hareket ettirmek yerine, kürekle akıntı yapıp düşenleri kendine çekmeye çalışırken kürekte suya düştü :eek: şok olduk napıcaz edicez derken bir baktık yelkenler üstümüze geliyor meğersem bizim bağlı olduğumuz duba yarışan yelkenlilerin dönüş yaptığı noktaymış :D sandal dalgadan suya batıyo çıkıyor dubayla beraber yelkenler cm farkla geçiyorlar yanımızdan bize küfür ediyorlar ne işiniz var burda diye :D ne bilelim..

neyseki sonra düşen küreği motorla oradan geçen birisi farkedip bize ulaştırdı da geriye o şekilde döndük :D tabi bir de dalyandan göztepe minübüs yoluna abim üstsüz dönmüştü :) Ben yüzme bilmiyordum ve inanılmaz bir korku yaşamıştım, suya düşmüş olsaydım kurtulma ihtimalim yoktu gerçekten..

13. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Fatih seninki daha bombaymış :laughing: :laughing: biz hakemiz , duba hakemi deseydiniz :)