zevklı başlayıp bir anda zevkımı ve iştehımı kaybettiğim avda gerçektende aradığımı bulamadım keyfımın kaçması ıstediğim avlağa gidemememdi ekıbı kırmak istemedim
Güzel av olmuş yinede. Tebrikler . Yalnız sazanın rengi beyazmı fotoğraftan mı öyle çıkmış merak ettim. Teşekkürler.
tebrikler güzel görünüyor fakat sigara olmasaymış fotoğrafta daha güzel olurdu sanki yinede tebrik ederim..
bu avlakta yeni aşılmış olan bi sazan bu rengi doğru beyaz bu balık oltad dırenmıyor pek zevk vermıyor ama hepte oltaya bunlar gelıyor nedense gerçı geçenkı koyduğum resımdekı sazanda bu avlaktan çıkmıştı hatırlarsanız o balık normal siyah sazandı sigarayı foto çekılmeden aklıma geldi çıkarıp atmak ama ne olduysa unuttuk kusura bakmayın hepınıze teşekkurler yorumlarınız için umraım sizler daha büyüklerını yakalarsınız ve bizlerle paylaşırsınız bu arada başka bi avlağa gidemediğim için üzülüyorum demiştimya o avlaktan bizim diğer arkadaş gurubu 10 kıloluk bi tane 8 kıloluk bi tane ve 2.5 -3 kıloluk birkaç tanedaha almışlar büyük balık veren avlağa giidemediğim için üzülüyordum yani içimede doğuyordu hani neyse kısmet
Takma kafana.Bu yakaladiginda oldukca guzel. Dahasina rast gele dostum.Enfes baliklarini izliyor ve cok mutlu oluyorum.Bu keyfi bana verdigin icin tesekkur ediyorum.Saglicakla kal.Dahasina rast gele.
pazar günü beni başka avlağa gitmeye ikna eden arkadaş bu gün sabah benım avlaktan işte bunları çıkarmış 7 kılo 2 adet SAZAN bu avlakta zaten küçük yok ve buda balıkları çeken arkadaşım balıklar sabah saat 9 dan sonra çıktı oltalar geceden nöbete bırakıldı sabah başına gidildi sankı sahibinin komutunu beeklıyormuş gibi 10 dk sonra balıok oltada darısı herkesin başına
çok teşekkür edrim abi bu sazan moral balığı gerçekten insan moralsiz gittimi sonuca ulaşamıyor sizlerden aldığım destek ve moral ayesinde bu sezon iyi geçti çok sağolun
Merhaba, çok güzel av olmuş, ama sen de üzülme, avlağının kıymetini daha iyi anlamış oldun böylece Ben tatlısudan anlamıyorum pek, lezzeti nasıl acaba ?