Evet özkan o bendim, mera konusunda sende dertlisin belli sanki yer söylemeye mecburmuşuz da haberimiz yokmuş en iyisi açmıyacan rapor.. rastgele denk gelirsek görüşürüz..
Mandalini acik birakdigi icin makinesi ters donen,kalamasi tamamen gevsek oldugu icin makinem misinayi sarmiyor diye konu acan insanlar var bu forumda yapma gozunu seveyim Nedim abi.
Avınız için öncelikle tebrikler. Çok güzel av olmuş.:thumb: Fakat yukarıdaki konuda size kısmen katılmıyorum. Şöyle ki haftasonu boğazın neresine giderseniz gidin kesinlikle zaten kalabalık olacaktır. Bu avınızda kalabalık yok muydu. Bence vardı. Eğer yoktuysa da havanın sisli olmasındandır diyebilirim yoksa yine gelirlerdi. Ben de genelde haftaiçi gitmeye çalışırım sırf bu sebepten. Ama size kalabalık konusunda dertli olmanız hususunda hak vermiyo değilim. Çok kalabalıkta hele bir kaçıda hiç olta atmamış kişilerden oluşuyorsa zevk almak bir yana sinir harbi olabiliyor. Lakin gelelim bir de işin diğer yüzüne. Siz de dahil hiç kimse anasından balıkçı doğmuyor. Ben de bundan 5-6 ay önce düzgün atamıyordum. Ama vakit buldukça boş bir alanda düzgün ve daha ileri atabilmek için kaç kez boş atış çalışmışımdır. Tabii ki kimsenin size avlak yerinizi söylemiyorsunuz diye sitem etmeye hakkı yok fakat öğrenmek istememizin gerçekten çok büyük sebpleri var. Emin olun sizde bizim gibi Avcılar gibi çok uzak bir yerden boğaza gelip, haftaiçi gideyim de çok kalabalık olmasın diyebilmek için yıllık izninizden kullanıp sonrada merada balık olmadığı için onca yolu boş dönseniz bu bilgi sizin için de altın niteliğinde bir bilgi olurdu. Sürçü lisan ettiysek affola. Hayırlı akşamlar diliyorum
Tebrikler çok güzel av olmuş, yaklaşık 10 gündür gidemiyorum ama bu güzel raporlarınızdan sonra en kısa zamanda gitmek farz oldu Daha berekteli avlar dilerim.
Ne kadar da dertliymisssiniz avlak konusunda giriş yaptıgim espiri icin uzgunuma. Zannimca daha oncesinde konuşulmuş bu konu bilemedim kusura kalmayın acemilik iste.
İşte asıl nokta burada. Bizim gibi zar zor vakit bulup gidenleri anlayan yok. E hep derler ya "balık boş adam işidir" diye.
Bir tek ben degilim derken bizlerede haksızlık yapma kuzen ben demek şeytan işidîr bizde kracaların içinden aldık hatırlarım