Saat 13:00 da sığacıktan ayrıldık hedef derin suda biraz mercan denemesi yapmaktı.Hava harikaydı ve uzun süredirde 60,70 metre civarını denememiştik. Birkaç yer değiştirmeden sonra düzgün biryer bulduk ve oltaları salladık.Herzamanki gibi çimçim(karides)ve sardalya kullandık.Kopezler burdada rahat vermiyordu arada mercan ve fangiride aldık ama günün en iyi balığını Mahmut arkadaşımız aldı.En iyi balığı diyorum çünkü ben ilk defa gördüm ve bana göre ilginç ve değişik bi balıktı.Burada yöresel olarak bilinen adı Peygamber balığı yani dülger.Yerden bir kulaç yukarda yakaladı ve ilk etapta biraz zorladıktan sonra ceset gibi yukarı geldi yani kafa atan bi cins değil.ve nasip buya aynı yerde bi ikinciside yine Mahmut un oltaya takıldı.Kanımca Mahmutta bu balıkları çeken bişey vardı . Hava karardı balık kesti ve dönüş vakti geldi.Bi hafta sonu daha bitti. üzerimizdeki tatlı yorgunluk ve tebessümle birlikte. İşte Mahmut arkadaşımızın yakaladığı Peygamber(dülger) balığı yakalayana Kupez de yanında hediye Bunlarda benim oltama takılanlar
Oooo Olmadı Bülent Hani Çupra... Her hafta çupra tutunca. Burda çupra arar olduk.. Şaka bir yana tebrikler arkadaşlar. Yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasın
elinize saglık vallaha cok gusel av olmus 2 dulgeri bir avda beraber gormek gercekten buyuk sans afiyet olsun
Sağolasın Ahmet ustam Bu hafta çipuraları Özdere tarafına doğru kovaladım. Onur arkadaşımız yayınlar birazdan
Cillop gibi balıklar yemin ederim Ama ne yalan söyleyeyim gözlerim çupra aradı. Sizin gibi arkadaşları çuprayla görmek isteriz biz
Bülent ismini görünce hah dedim çupra var ama onun yerine dülger çıktı. Bunu da kabul edebiliriz, zararı yok. Şansın artarak devam eder inşallah...
Heh bi Onur eksikti rapor verecek olan Biri Onuru durdursun arkadaşlar Onur sırf tehlike yahu Gene sokacak gözüme Çuprayı hissediyom
Bu haftasonu boş geçen yok.Memleketimin değişik yerleri balikavi.net ailesini boş kovalarla eve göndermemiş. Tebrikler arkadaşlar.....
Hangi raporu tıklasam maşallah karşımda dizi dizi balıklar.. Hele sizin Dülgerler haftaya çeşni katmış. Ellerinize sağlık Bülent..
Bu hafta İzmir'de hava güzel olunca site de şenlendi normal olarak..Dülger'de bayağa hatırı sayılır yani bu sırada.Tebrikler..