Pazar günü saat 16:00 da seferihisar limanından açığa doğru yola çıktık hedef mercandı 16:30 gibi oltaları denize salladık derinlik 60 metre civarı hava buz gibi soğuk tabi balıklar gelmeye başlayınca soğuk moğuk unutuluyor o ayrı konu( arada motora yapışıp ellerimizi ısıtmayı ihmal etmiyoruz.) Bu tekneyle çıktığım ikinci av ve ilk defa mercan yakalamanın zevki ayrı bi güzel.Hava karardı ve balık kesti bu arada bende kalamar için çalıştım.1 tane aldım biride tekneye alırken benle vedalaştı nasip değilmiş.Hava iyice soğudu ve dönme vakti geldi Bi kaç saat olsada benim için güzel bi gün ve güzel bi avdı ne stres kalmıştı ne bişey. Herkeze bol ve neşeli avlar dilerim...Saygılar! Mutlu son tabiki benim için balıklar için değil... Buda vesikalık yakışıklı çıktı kerata
içim gitti valla,tebrikler Bülent bende gicektim ama soguk diye vazgeçtim keşkede gitseydim ama bu hafta show yapıcam görün bakıym
Denizin en gösterişli en temiz balıklarından biridir mercan . İnsan bakmaya kıyamıyor bunlara Tebrikler...
mercanlar çok güzel istanbulda bulmak pek mümkün olmuyor tebrikler böyle resimler içimizi açıyor bu havalarda valla.
bulent hocam tebrikler, ilk gelen mercani sepete, kovaya atmadan opmeyi unutma... benim de pazar gunu icin planim aynisiydi, satisa geldim, cikamadim. ben de hayatimda ilk defa kiyidan kamis ve makinayla olta attim. sonuc husran elbette, ama deneyim kazanmaya basladik hic olmazsa