Olur!!! Olur!!! Olur, olurda ! Simdi mübarek Ramazan ayindayiz onun icin ayrintilara giremiyecegim Bayramdan sonra bir daha hatirlat Rasgele
kardeşim 2006 dan çıkarıyosun 1956 yı sana kalıyo 50 yazarken bile ağırlığı var yaşarken de sana ağır geliyosa ben napiim.ben balığa çıkmanın tercih edilecek saati varmıdır onu soruyorummm
Merhaba Selim! Üstadlar saati genelde aksam üzerleri olur. Bir kac Üstad aksam üzeri su kenarinda bulusur, Sofrayi kurar baslarlar muhabbete. Her yudumdan sonra yakaladiklari baliklar gittikce büyür. Her ne hikmetse, yakaladiklari baliklar hep gecmiste olanlardir. Rasgele
Balik saatimi? Merhaba Selim sorunu ben tam anlayamamisim! Baliga cikmanin tabiiki tercih edilen saati vardir. Yalniz bu baligina, suyuna (tatli su veya Deniz), mevsimine göre degisir. Bu konuda etkili olan daha bir cok nokta vardir. Mesela kullanmak istedigin yem veya yöntem. Avlanacak oldugun yer. En iyisi soruyu baliklara göre veya avlanacak oldugun suya göre ayarlaman! Rasgele
Gun dogumundan 30 dakika once Bogaz'da balik baslar.. Imsak diye tabir edilen vakitten bu vakte kadar cok balik takilmaz (En azindan kiyidan ben sahid olmadim). Gun dogduktan sonra erken oglen e kadar balik yapar genelde..