Bugün Pendik limandan tuttuğum mezgitler yem olarak karides kullandım. Hamdi, Murat, Deniz kulaklarınız çınlamıştır
Abi ellerine sağlık çok güzel görünüyolar, benimde niyetim var şu mezgite kısmet olursa, afiyet olsun
Abi elinize saglık harika gözüküyolar.Bu sene tuzla sahilden de mezgit alıyolarmış.Lüfer yokmu acaba bir bilginiz varmı.
Valla Mahir kardeşim Pendikte de bir lüfer lafı dolaştı ama tutanı görmedik açıkçası Palamut limana kaçınca açıklarda lüfer var şayihası dolaştı o kadar söylentiden ileriye gidemedi
Abi güzel av olmuş tebrikler. Ancak dün sabah biz avın alasını yaptık organizasyonda kıyamet gibi istavrit vardı. Arkadaşlık süperdi. Herşeyiyle mükemmel bir gündü. Keşke sizlerde araızda olsaydınız. Bu arada murat kardeşim caddebostan mezgit kaynıyor. Git at bence en kısa zamanda.
Mehmet abi.biz senelerce tersaneler daha gelmeden güzelyalı -pendik çocukken av yapardık.o zaman lar babamda teknede vardı .sindi dayanamadım bi tanede ben aldım ama daha karada insallah baharda atıcaz suya.birlikte av yaparız senınle.lüferleri birlikte toplarız.
Resimleri görünce içim gitti orada olamadığıma hayıflandım ama 6. organizasyonda mutlaka geleceğim Kıyıdan hiç olta sallamamış olmak ve bunu bilmemek bahanesi beni kurtaramayacak
Pendik team oluşuyor Mahir biz pazarları genelde tersane girişindeki batığa mezgit ve izmarite gidiyoruz senide güzelyalı otel sahilinden alabiliriz baharı beklemeye gerekyok RO-RO nun yanında teknenin yanaşacağı yer var
pendik team kurulyor Mehmet abi teklifini seve seve kabul ederim.Yem olarak ne kullanıyosunuz bilmiyorum ama ben istersen Tuzla dan manyatçılardan taze karides hazırlim akşamdan. Ayrıca mutlaka bilgin vardır.Otelin önundeki batıklardan harika eşkina yapardı.Heralde hala yapıyodur.