Arkadaşlar mrb 03-20-2007öyle sanıyorum salı akşamı 2 arkadaş pendik mendireğinden eşkina avına çıktık. tekeleri yemleri taktık ışıklı şamandıraları suya salladık hava güzeldi fakat deniz hafif çalkantılıydı neyse hatırlamıyorum ama ilk çektiğimiz balık gelincik oldu derken 7-8 tane daha gelincik aldık fena sayılmazdı av en azından bir şeyler geliyodu yani şamandıralar biraz oynuyordu hele bir gelincik aldımki kesin eşkina dedim ama maalesef iri bir gelincikmiş derken akadaşım uğurun ışıklı şamandırası denize gömüldü baktım acayip heyecanlı abi geliyor galiba diye bağrıyo ve nihayet beklediğimiz balık oltanın ucunda yani(eşkina)neyse bizim için keyifli bir andı yazıyı foruma biraz geç koyabildim ve maalesef sonradan resimliye bildim birde fotograflar bölümüne koyabilmem için resimde kişinin de olması lazımmış tabi aklımıza gelmedi balıkla resim çektirmek bende av hikayelerine ekleyim resmi dedim not:arkadaşlar 20martta olabilir13martta osıra havalar güzeldi ve salı akşamı olduğuna eminim.ve bunlarda balıkların fotosu [IMG] [IMG]