7 cm lik kırmızı baş gümüş rapala ile tuttum rapalaya kurşun takmadım yüzeyden gidiyor galiba birazda acemi şansı oldu.Yine pendik mendirek önünden teke yem ile bir adet gelincik aldım fakat çok balık vurdu iğnem küçüktü galiba sadece balıkları besledim.Hamdi senin sözünü dinleyerek bu defa 3 numara iğneden dip takımı aldım bu sefer kaçmaz eşkinalar inşaallah.Herkese selam sevgi ve saygılarURL=http://img81.imageshack.us/my.php?image=resim157yf2.jpg][/URL]URL=http://img208.imageshack.us/my.php?image=resim158xt9.jpg][/URL]
Haydi Hayirlisi Mehmet Abi, tamam isi yirtmissin Bundan sonra kimse seni tutamaz Devamini bekliyorum Rasgele
mehmet abi valla çok sevindim senin adına uçmuşsundur sen havalara yine bu hafta organizasyon olunca gelemedim yanına bidahakine tutarız inşallah tebrikler abiii
Palamut gidecek bile nerdeyse. Onun göçü havalara pek bağlı değil. Ama havalar bağlı göçen diğer balıklar yüzünden kıyılarda vs. pek boy göstermiyor ve çok nazlı. Doğru rapala ile çoğu zaman yüzeyden palamut almanız mümkün olur sanıyorum pek çok yerde. Doğru rapalayı bulmak başka bir dert ama. Yer, hava, dalga, oradaki diğer balıklar vs. ye doğru rapala değişebilir. Akıntılı yerlerde dalan tipleri tercih edin derim ayrıca.. Kurşun takmak rapalayı etkisizleştirir.. Eğer bir kaç arkadaş, bir kaç farklı türle sürekli denerseniz, doğru rapalayı bulunca iyi iş çıkarırsınız sanıyorum. Tahminim, sizdeki bu rapala doğru değilmiş, halazaya gelmiş. Palamut sürüyle gezer, böyle denk geldi mi, ardı ardına defaten çekilir genelde..
teşekkürler!!! Arkadaşlar iyi dileklerinize ve tebriklerinize teşekkür ederim. Yıllarca balıkçıdan palamut aldım yedim fakat bu palamutla neredeyse akraba olduk Namık dediğin doğru ben iflah olmam artık Okyanusa gidip kılıç balığı tutasım geliyor değilki akdenizde kuzu peşinde koşacağım senin gibi bu palamut beni bayağı havalara soktu bu kadar zevkli bir pazar geçirdiğimi hatırlamıyorum. Darısı hepinizin başına hepinize rastgele
Mehmet abicim yani diyorsun ki... Savunun breeee balıklar Mehmet ağabeniz geliyor...... Gazan mübarek ola abicim...
mehmet abi bensiz palamutu çekmişsin neyse bu seferlik böyle olsun bi dahaki sefere beraber çekeriz inlşallah...
Hop dedik Tebrikler abi insallah daha ne palamutlar, orkinoslar, kuzular yakalarsin. Sende bu azim oldukca kacmaz diyorum.