Dün akşam, işten sonra saat 18:00-20:00 arası, tek başıma gittiğim tatlı su levreği avımdan görüntüler. 2 adet 25cm levrek balıklar yemi boğazına kadar yuttuğu için alıkonuldu. 2 adet minik de suya salındı. Daha önce 3 sefer gittiğim yerde ilk daha balık tutmuş oldum böylece. Fotoğraflar cep telefonuyla çekildiği için pek iyi değil. Balık yakalayacağımı tahmin etmediğim için fotoğraf makinesi almamıştım
Tebrikler.. Orada iri levreği bir ben bulamadım galiba. 25 cm levrek için iyi boy bence.. Devamını dilerim.
Teşekkürler.Bana da ilk defa rastgeldi. daha önce 3-4 sefer gittim sadece bir sefer küçük bir yavru gelmişti. Teşekkürler. 3-4 sefer gidip hiçbir şey bulamayınca çok umudum yoktu açıkçası.
Bunu herkese yapmam ama size yardımcı olayım dedim Suya dönünce tam karşı tarafınıza denk gelen bölgeyi deneyin bir de. Çok açık bi tüyo veremicem ama o taraflarda deneme yaparsanız doğru yerler bulabileceğinizi düşünüyorum Rasgele... Ha bir de mapsi çantanıza koyun, 5 cmlik beyaz sasiyi oltanın ucuna takın
tebrik ederim.en azından bu sefer balık almışsınız.güzel balık çıkıyor yanlış yerinde olmayasınız avlağın.
Aynı yere dün akşam da gittim.Bu sefer fotoğraf makinesini de yanıma aldım, fakat vuruş dahi olmadı. Bu levreklerin bir günü bir gününü tutmuyor galiba.