pinter ile kefal avı yapılabilineceğini duydum.tabi deniz kefalinden bahsediyorum.pinterin içine ekmek konuluyormuş balık içine girince ,birdaha çıkamıyormuş.bu konuda bilgisi olanların deniyimlerini yazmalarını bekliyorum ve birde bu pinterin şekli şemali nasıl bilgisi olanlar yazsın lütfen.pintere bazı arkadaşlar davulda diyor
bu pinter dediğin bir nevi sepet amatör balık avcılığında sirkülere uygunmu bilmiyorum balıklar içine giriyor ve yapısı nedeni ile bir daha çıkamıyor aslında çizmek gerek ama nasıl oluyor bilmiyorum birazdan balık avcısı dostlarımız yardımcı olurlar sanırım rastgele...
Pinter (Sepet): Balık ve diğer su ürünlerinin avlanmasında veya yakalanmasında kullanılan kasnak ve ağlardan yapılmış tuzakları, 37/2 sirküler DÖRDÜNCÜ BÖLÜM Yöntem ve Sınırlamalar İçsularda amatör avcılık (4) Yemlik uzatma ağı dışında her türlü ağın (germe, uzatma, sürütme, serpme, pinter, çevirme, tırıvırı gibi) amatör avcılıkta kullanılması yasaktır. Yemlik uzatma ağının uzunluğu 5 metre, yüksekliği 1.5 metre, göz açıklığı 28 mm.’den büyük olamaz içsularda yasak denizde kullanılması serbest
kardeşim öncelikle hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim. ikinci olarak imza ayarlarını yaparsan çok memnun oluruz. en son olarak da açtığın konu buraya ait değil lütfen ilgili yere açalım konuları.