Pisi balığı avı Trabzon

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında levrekavcısı61 tarafından paylaşıldı.

1. levrekavcısı61

levrekavcısı61 Ekrem

Favori Kamış:
    El oltası.
    Favori Makine:
    yok
    teşekkürler,izmaritler bu sene oldukça iri balıkçı ağlarına bile böylesi vurmuyor kıyı balıkçısı olarak bu sene şanslıyız.

teşekkürler,bende pazar günü balığı kafama göre temizleyip kızartma yapacagım lezzeti hakkında yorum yazarım bende merak ediyorum açıkcası.

2. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Tebrikler . Guzel bir av gecirmissin Abicim.
    Raporlarinin devamini bekleriz.Rastgele...

3. bazalika

bazalika mehmet can

tebrikler güzel av olmuş..

4. levrekavcısı61

levrekavcısı61 Ekrem

Favori Kamış:
    El oltası.
    Favori Makine:
    yok
    teşekkürler,hepimize bol balıklı avlar dileğiyle.

5. karacabeyli

karacabeyli Lütfi ALAGÖZ

En İyi Avı:
    turna-2,5 kg.
    pisi balığı

Avını tebrik ederim, çok güzeller, pisi balığının kızartması güzeldir. yalnız üst derisini soymanı öneririm,aslında alt deriside soyulabilir ,el alışkanlığınız varsa balığı heder etmeden soyun. yüzgeçleri keskin bir bıçakla veya makasla kesebilirsin, afiyet olsun

6. levrekavcısı61

levrekavcısı61 Ekrem

Favori Kamış:
    El oltası.
    Favori Makine:
    yok
    teşekkürler.

Bu akşam maç dolayısıyla akşam sofrasına balığı hazırladım bir resmide yayınlıyorum.

Balık ayıklamak kolaydı fakat alt derisini çıkarırken biraz heder ettik. Balık beyaz etli bizim çanak balığı dediğimiz bir çeşit kaya balığı olan genelde mezgit ağlarına takılan (yarım kiloluk iki tane yakalamıştım keşke resmini saklasaydım gösterirdim) kaya balığı lezzetine benziyor oldukça beğendim balık yağsız, eti dağılan akşam yemeği için ideal hafif bir balık alkol kullanan arkadaşlar için yanına beyaz şarap ,salata, patates kızarması iyi gider diye düşünüyorum.:)

Farklı pişirme yöntemleri ile farklı lezzetler yakalanabilir balığı tavada mısır unu ile kızartarak pişirdim. Sağlıcakla kalın...

Uploaded with ImageShack.us

7. hakiahakia

hakiahakia Hakki

Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Levrek 2,7 Kg.
    Afiyet olsun, goruntu fena degil. Paraya kiyip domates de almissin sahane olmus:D

8. salihzade_61

salihzade_61 Yılmaz

Maşallah, berekete bak, Kardeşimiz çok kısmetliymiş, çıkartığı balığa bakarmısın.. onca takanın arasından pisi'yi çekmizsin:) tebrikler.

9. dumancafe

dumancafe nurettin küçükalioğlu

tebrikler Ekrem abi.. 2-3 hafta önce bir cumartesi günü izmarit patlaması yaptığında ordaydım ve seni tanımıştım. kovaya sığmıyorlardı :) uzun zamandır göremiyoruz seni farozda. nerelerdesin.. gerçi farozda balık yok ya bu aralar

10. levrekavcısı61

levrekavcısı61 Ekrem

Favori Kamış:
    El oltası.
    Favori Makine:
    yok
    teşekkürler, merhaba şu an biraz yoğunum pek gelemiyorum.Ama dediginiz gibi izmarit kesti.gecen hafta akşam geldim 2 adet mavruş aldım 2 adet izmarit av pek zevk vermedi avlandıgım yer fenerle trollerin çektigi yerin tam ortasındaki kayalıklardan liman içine dogru 10 15 metre atıs yaparak aldım mac vardı döndüm saat 5-7 arası.Yakında kefal sarıkulak avı başlar liman içinde birde zargana iri istavrit sabah erkenden vurmaya başlar el oltasına bakalım nasip bu sene hiç levrege gitmedim belki bayramda bol şanşlar.:)

11. levrekavcısı61

levrekavcısı61 Ekrem

Favori Kamış:
    El oltası.
    Favori Makine:
    yok
    Yılmaz kardeşim naber iskenderun av raporlarını bekliyorum.Ey gidi günler ey 13sene önce ilk sazan avını sera gölünde senle yaptık ben 1 tane tuttum sen haddi hesabı yok.neyse bayramda gelirsen trabzona arabeni iyi bir av yapalım.kendine iyi bak:)

12. zafer_16

zafer_16 zafer

Favori Kamış:
    spezıpower tele 60 d.a.m
    Favori Makine:
    remixon
    En İyi Avı:
    eşkina 1.200 kg
    tebrikler güzel av olmuş afiyet olsun.

13. salihzade_61

salihzade_61 Yılmaz

Evet tatlı suda güzel balıklar alıyoduk ozamanlar, şimdi sera gölünün pek tadı kalmadı; deniz avlarına yöneldik. İskenderunda kıyı balıkçılığında yeni yeni hareketlenme var ama yengeçlerden aman alamıyoruz; oltalarımızı kesiyor hayırsızlar:) Bayramda gelecem işallah ekrem, artık bir piside ben tutarım değilmi:) kendine iyi bak görüşmek üzere...

14. oflu

oflu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    çinekop,sarıkanat,lüfer,palamut
    güzel av .tebrikler.