Polonya'dan bir kac av turu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında vetserhat tarafından paylaşıldı.

1. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    Selam arkadaslar
    Polonyaya yerleseli bir yila yakin oldu. balik avlanma kartimi nihayetinde alip duzenli olarak baliga gitmeye basladim. ancak turkiyede tatlisu balik avciligim ic olmadigindan takimdi yemdi vs ogrenmem zaman aliyor. su ana kadar oyle trofe denecek baliklar tutamadim ancak denemeler devam ediyor :)
    takim olarak genelde samandirali( 4-6gr) tek igneli dip oltasi kullaniyorum. ayrica yine dip oltasi olarak gezer kursunlu tek igneli klasik dip oltasi kullaniliyor.
    yem olarak kirmizi ve beyaz solucanlar (burda balik malzemecisinden teminde sikinti yok) ve Peczak denen haslanmis bugday benzeri bir tahil kullaniyoruz. ayrica haslanmis patates ve feederlar da baligi bolgeye cekmek icin ideal.
    genelde burda Leszcz denen bizdeki adi sanirim capak baligi ondan tutuyorum. kizil kanat da cabasi. iki kez de 40 cmlik turna spinning yontemi ile silikon ragloyla yakalanmistir :)

not: baliklarin hepsi gole geri salinmistir...

2. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Hayırlı olsun sevgili Sehat . şansın açık olsun deniz kenarından sonra karasal yaşam çok farklı gelir - oralar kışın çok daha soguk olacaktır.. ama yeşlliğinde bir başka güzelliği var..

3. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Serhat kardeşim bu güzel kareler için teşekkürler, farklı coğrafyalarda olsak bile tutkumuz aynı, ne kadar güzel...:)

4. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Muvaffak abi selamlar
    gecen yil ilk kisimdi burda. 32 yillik omrumde toplam gordugumden daha cok kar grdum. bu resimdeki goller donuyor :) kisa kismetse ice fishing yapacagim buzu delip.
    elbette ki ulkemizle kiyaslanmaz buralar bizim ulkemiz cennet. burda deniz olmamasindan kendimi gole atiyorum. bakalim ekim gibi bi norvec seferim olacak gibi duruyor. bir kere de ispanyaya ebro golunu istiyorum kismet artik :)

5. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ASlan selam
    kardes bizim tutkumuza ne sinirlar ne mesafeler engel :)
    abartip gecen burdaki bi yarismaya bile katildim ama sonuc husran :) Yaz tatilinde Bandirmada Livatyada hevesimi aldim eskinalarla :) gorusemedik ama kismet :)

6. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bu iki resimde telefonumda kalmis. bu golet ozel golet para ile avlaniliyor. gunlugu 10 lira. bayagi iri sazanlar var ama daha profesyonel olmak lazim. kovadakiler de kizil kanat vb. bir tane de iri Okon denen bizim Perch-Amerikan levregi dedigimiz var. olu baliga geldi o :)

7. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Serhat hoş zamanlar dilerim, gönlünce avların olsun. Selamlar.;)

8. alibaba12

alibaba12 Ali Yıldırım

Favori Kamış:
    jakson
    serhat bey başarılar dilerim. ben de şu anda warşowa dayım. sizden ricam turna avını hangi gölde yaptığınızı yazabilir misiniz. önerebileceğiniz başka yerler varsa onları da belirtebilirseniz çok sevinirim teşekkürler..