Slm, Balik gecen hafta sonundan, 10.1 kg geldi. Bunun disinda ertes gunu (Pazar) tekrar gittik, 7 kiloya kadar 4 tane tuttuk ama biliyorsunuz, 10 kilodan daha dusugunu fotograflamiyorum Yontem: Method feeder Yem: Tiger nut Misina: 30lbs PowerPro [/URL][/IMG] Ve Pazar gununden 7 kiloluk.. Herkese rastgele
Güzel paylaşım,Güzel balıklar tebrik ediyorum.Bu nehrin bir kolunu şu bizim sakarya nehrine bağlayamazmıyız
Erol kardeş tebrikler. Tamam bağlamıyalım ama sende bizleri raporlarından mahrum bırakma .Eline sağlık bileğine kuvvet.
Erol Bey aramiza hosgeldiniz. Sizde sanirim gurbetcisiniz benim gibi. Sazanlariniz mukemmel.Ancak oralarin havasindan suyundan avlagindan, baliklar ve kullandiginiz tekniklerden de bize bilgi verir icine de kendinizi katarsaniz bizi cok mutlu edersiniz. Isminizin gonlumde ayri bir yeri vardir.Sevgili Rahmetli babam ve buyuk oglumda Erol. Paylasimlarinizi zevkle takip edecegim. Saygilarla..
Slm Huseyin Bey, Herseyden once babaniza Allah'tan rahmet, oglunuza ve size de saglik ve uzun omur diliyorum. Burasinin havasi da suyu da guzel (memleketin yeri her zaman ayri tabi). En hosuma giden tarafi cevre kirliliginin az olmasi, Tr'deyken etrafta cop gormek gercekten sinirlerimi bozuyordu. Sazanlar da guzel, daha once de yazmistim, genelde 3-4 kg civari, ama buyukleri de yok degil. Ara sira beraber gittigimiz bir Amerikali var, o gecen yil 18kglik yakalamisti, benimen buyugu ise 13kg. Genelde pullu cikiyor ama aynalilar cok seyrek olsa da yok degil. Simdi zannedilmesin ki yakalamak cok kolay, tutamadigim gunler de cok oldu ama insan zamanla ogreniyor, su anda mesela yanima en az 5-6 degisik cesit yem almadan baliga gitmiyorum cunku gunden gune degisiyor, son gunlerde en cok tiger nut (kaplan fistigi ) ile tuttum, misira nerdeyse hic vurmuyor ki, bir ay oncesine kadar misira en cok geliyordu. Neyse, boyle iste, zaman buldukca raporlara devam etmeye calisacagim. Herkese bol avlar diliyorum
bravo tebrik ederim emeğinize değmiş doğrusu amerika da olsa fransa da olsa sazan avının hazırlığı heryerde aynıdır zordur beklemelidir boş dönme olasılığın da her yerde vardır rastgele
Tebrikler,başarılı bir av olmuş.Eğer avlak hakkında biraz daha fotoğraf ve bilgi verirseniz ilerleyen zamnlarda bu başlıkta mutlu olurum.Değişik bölgeleri gidemiyoruz bari görelım.
tebrik eline emegine saglik paylasim icin tesekkürler bundan sonraki avin daha bereketli olmasi dilegi ile rast gele ramazan bayraminiz mübarek olsun nice bayramlara
Tebrikler Erol kardeşim.Fotografların devamını bekliyoruz.Avların gönlüne göre olsu. Bayramınız kutlu olsun.
E abd de olsam bende 20 den aşağısını fotoğraflamazdım Allahalla Bide hava yapıyo bize Altı üstü sazan tutmuşun nevar Şaka bi yana tebrikler hocam.Ellerine sağlık.