powerline misina

Konu, 'Misinalar' kısmında hayali_53 tarafından paylaşıldı.

1. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.

hahahaha :D:D:D: öldüm gülmekten bende hasanla ibonun kankasıyım

2. akrepkral

akrepkral y.faruk özkan

slm dostum eğer misinan da sorun varsa ve sağlam kopmayan bir misina istersen sana ip misina tavsiye ederim hiç kopmuyor ancak kıyıdan atamassın çünkü uçuyor tekneden çok sağlam

3. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    misina oldukça dikkatimi çekti eşdeğerlerini karşılaştırdım bu fiyat olarak ve performans olarak diğerlerinden daha iyi gibi geldi bana tabi siz yazılana bakmayın diyorsanız mutlaka bir bildiğiniz vardır. teşekkür ederim bilgilendirme için.

4. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    powerline extreme 0.28 ile martı çektim. :) misina fiyat/performans olarak çok iyi. tamamen yerli malı dediniz şüpheye düştüm şimdi. Çin malı zannediyordum. Türk malı ise insan bir yerine Türkçe bir kelime yazmaz mı?

5. Okan_uA

Okan_uA .

Ben de japon malı diye biliyordum. Koyu yazılan yere gelince bu aslında çok garipsenecek durum değil zaten garipsencek hali kalmadı artık Türkiye'nin başkentinde Ankara'da ne caddesi var biliyor musunuz Strazburg :rolleyes: Çeşitli dükkanlarda durum farklı değil malesef.

6. silentfisher

silentfisher emre

Favori Kamış:
    lineaffe 390 spirit surf kamış
    Favori Makine:
    alba star kk 60, okuma avenger 45 lik
    En İyi Avı:
    kasna 700 gr, irice zargana,istavrit kovayla vs vs
    powerline extreme ben de kullanıyorum 2-3 kez balığa çıktım. fiyat performans karşılaştırması yapamayacağım çünkü balık henuz teşrif etmedi takıma.:)

7. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    Cadde ismi bana garip gelmiyor mesela Bursa'da da Darmstad caddesi vardır. Kardeş şehir belediyelerinin karşılıklı jestidir. Ama Türkiyede üretilen bir ürünün üzerinde hiçbir türkçe kelime olmaması bence kabul edilemez. Barkodu var mıydı onu da hatırlamıyorum. ordan anlardık hiç olmazsa.

8. Okan_uA

Okan_uA .

İnşallah sadece karşılıklı bir jesttir. ;)

Neyse konu dağılmasın bu powerline misinalar benim de dikkatimi çekti. Özelliklerine ve fiyatına bakılırsa iyi görünüyor ama alıp denemek gerekir tabi kesin karar için.

9. mt8

mt8 Ahmet

Favori Kamış:
    Lineaeffe pro surf 3904
    Favori Makine:
    okuma travertine tr65
    En İyi Avı:
    Lüfer 3 adet 2 kg
    merhaba arkadaşlar, bende bu powerline ultra premium misinanın üç çeşitinden aldım. yani 0,40 - 0,25 - 0,20 olanlarından. ve elimde hali hazırda bulunan oscar ultra ile karşılaştırdım ve test ettim. sonuç olarak power ultra premium düğüm tutmuyor veya tutan düğüme güvenilmiyor. oysaki oscar ultra ondan daha iyi düğüm tutuyor ve aynı oscar ultranın 0,18 misinası powerultra premium 0,20 den daha dayanıklı çıktı. (ağırlık testinden) . makarada kalan misinanın ucu kaçmasın diye yapılan sıkıştırma haznesi bile adi. misinayı tutmuyor. bu bile beni şüphelendirdi. Benim elimde bu ikisi olduğu için karşılaştırabildim. elbette daha iyileride vardır. benim kanaatim böyle oluştu. saygılar.