Ulu Cami'nin , Çifte Minareli medresenin kubbesinde ki çift başlı kartalın sadası pek hoştur... Su böreği , ayran aşı, cağ kebabı , döneri hele ki kadayıf dolması Erzurum'un simgesi değil mi?
abı hosgeldın hıc merak etme abı bu sıtede bır ay arastırma yap ogrendıklerını uygula bır aya kalmaz ogrenırsın herseyı usulunce ama amator bır balıkcı olarak hıc acele etmemenı tavsıye edıyorum herseyı tadında yasa teblıge de bı goz atmanda yarar var.en kısa zamanda da rapor beklıoruz tekrar hosgeldın
Bu sıcak karşılama için başta sana olmak üzere herkese teşekkür ederim tekrar tekrar... İnşallah haftaya pazar ilk av deneyimimi sizlerle paylaşacağım.
Kadayıf dolması? Afiyet olsun. Hımmm, güzel ama değil mi? Mehmet'le beraber yersiniz artık, iyi geceler abici. Yatma vakti değil mi?
Enfessss...Olsa da yesek , memleketimin güzel ve eşsiz yemeklerinden Yatmak için daha erken değil mi? Yoksa ben mi geç kaldım
Neee? Ya etme-eyleme abici, bırak bu fakiri gitsin yatsın. Bana öyle geliyor ki biraz daha deşelersek hısım da çıkacağız bu saatte. E peki, ben ne zaman yatacağım.
Oturmak kartalın doğasına aykırı hacım. Hem "uçan kartal" ne diye otursun ki? İcazet aldım, Bana eyvallah. Kalanlara hayırlı geceler.
Hay yaşa abicim Bak hem Erzurum'luyum (çift başlı kartaldır simgemiz) hem Beşiktaş'lıyım (Karakartal simgemiz) ben yatıp napayım İyi geceler balli abi hısım akraba tarafını bi ara özelden konuşuruz