puslu gece...23.03.2010

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Turgay gerek raporu anlatışın gerekse avın için seni canıgönülden kutlarım, levrekte inşallah oltanın ucunda kıyılayacak, sana yeni avlarında başarılar dilerim.

2. deePblue

deePblue na

tebrikler..
    böyle sert rapor okumayalı epey oluyordu :D
    akyakayı silmiştim defterden.....Ama bu raporlar beni tekrar acabalara götürdü :)
    at-çek olayını kavramak lazım.Turgay abi sen zamanında çok tavsiye aldın ve sonucu ortada.Senin tecrübelerinden de zamanla aynı şekilde yararlanmak isteriz.
    Devamını dilerim

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Turgay, sen rapor yayınlama kardeşim, bu ne böyle yaa. İnan adrenalinden gidecek gibi oldum birader.:eek: Bana ne abicim, sen balık kaçırmışsın? Yıllarca özlemini duyduğun, gece-gündüz hayalini gördüğün hayatının trofesini kıyıya almaya ramak kala ellerini oğuşturup mahzun gözlerle denize bakmışsın, bana ne? Bir daha öyle olmasın emi güzel kardeşim, sakın bir daha böyle olmasın. :cool:

Öbür türlü olsun inşallah, güzel gönlüne denk. Kucağında, ellerinin arasında baba levrek olsun.:) :D :)

Harika bir paylaşımdı hakikaten. Teşekkürler Turgaycan.:) ;)

4. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Helal olsun arkadasim, arkadaslarim..

Sayenizde gozumuz gonlumuz acildi. Muhtesem bir av roporu sundunuz bize. Avinizsa kelimelerin kifayetsiz kaldigi yerde cereyan etmis. Cok sag olasiniz bizi de ortak ettiniz, bize de yasattiniz.

Cumlelerinize sinmis balikcilik karakteriniz arastirmaci,yenilikci, denemeyi seven ve gercek avlarin pesinde bir ruhu ortaya koyuyor. Boylesi muhtesem, boylesi ornek amator balikcilari nasil tebrik edeyim?????????;)

Cani gonulden tesekkurler.

Dahasina rast gelsin...

5. karambole

karambole mahmut devrim deniz

En İyi Avı:
    kofana 4,5 k.g
    Selam bu benim ilk mesajım olacak ben Turgay abinin av arkadaşı Devrim onun deyimiyle takım arkadaşı. 3 seneden fazla zamandır akyakada, datçada at-çek yapıyorum amatörün amatörü bir şekilde ama Turgay abiyle bu sene tanıştık hemen hemen tüm at-çek avlarına beraber gidiyoruz Turgay abi olaya bakışımı değiştirdi gerçekten onunla ava gitmek hiç bir şeye değişilmez tutmasanızda süper geçiyor yani yaklarsanız ne ala ama yakalamazsanız bile takımları toplarken diğer ava ne zaman gideceğinizi konuşup heycanlanıyorsunuz. at-çek olayına bu sene başlamasına rağmen tam bir profesyonel bence kendi kabul etmesede, resmen bu spora aşık bir insan kendisi, bu arada av raporu avın yarısı kadar heycanlı değil orada o heycanı yaşamalıydınız. özellikle gece mükemmel bir hare vardı ayın etrafında hayatımda gördüğüm en güzel görüntüydü akyakanın mükemmel doğası, coğrafyası tarifsiz gerçekten görülmesi gereken bir yer umarım bir gün sizde burada avlanma şansı yakalarsınız bu arada o levrek kıyıya çıksaydı gerçekten olay olurdu ama kısmet başka avlara :D çekecez o levreği yolu yok Turgay abi
    NOT: Turgay abi akşam biz balığa gidecez haberin ola kepçeyi al benim kepçeyi unuttuk heycandan akyakada :D

6. Hectic

Hectic Eren

Favori Kamış:
    2.70 Tolee Kawahagi Vsp 902 10-45gr
    Favori Makine:
    Cormoran Corcast Supermatch 8Pi
    En İyi Avı:
    Levrek
    Turgay abi hikayeni okurken yüzümde bi gülümseme oluştu. Sanki bende ordaymışım gibi gözümde canlandı :) Abi bende birkeresinde bukadar büyükmüydü bilemem ama büyük bir balık kaçırmıştım. Ama bana yaşattığı zevk için ona teşekkür ettim ve hiç üzülmedim :) Bence sende o levreğin sana yaşattığı zevk ve okadar para verdiğin sahteyi kaybetmediğin için sevinmelisin :) (Bilmiyorum bu söylediklerim seni nekadar tatmin eder).
    Turgay abi bu bahsettiğin kşimono hıyarto'nun :D videosunu paylaşablirmisin acaba çok merak ettim.Bide bu Trabucco misina hangi model abi söyleyebilirmisin?
    Saygılar...

Son düzenleme: 25 Mart 2010
  7. modena

modena

hepinize herkese canı gönülden teşekkür ederim...

koray kepçe her zaman var ama böyle anlarda inan işe çok zor yarıyor...gelen balığın ebatı maalesef genelde süpriz olduğu için çoğu zaman kelimeler kifayetsiz kalıyor...:)

8. modena

modena

sizlerede canı gönülden teşekkür ederim...unutmayalım ki ben bu foruma üye olmadan önce kıyıdan olta bile atamıyordum...sizlerin deneyimleri ve tavsiyeleri olmasa bırakın bunları akvaryumdan lebistes bile yakalayamazdım...

balli abime gelince...canım abim sen birde bana sor kendini...bende her hafta bekliyorum abim acaba bu sefer nasıl bir ala aldı diye...bende seni dikkatle takip ediyorum çünkü marifet bence tatlısuda ortaya çıkıyor...iyi dileklerin için çok sağol abi...:)

9. modena

modena

işte benim adamım ayrılmaz parçam...devrim inan sensiz balık olmuyor...hep dua ediyorum inşallah devrimin akşam dersi yoktur diye...biz bir takımız hemde iyi bir takımız...seni çok seviyorum abisi...daha ne avlar yapacağız seninle...

hectic misina trabbucco T-line force 0,25 yeşil renkli misina italyan malı ve profesyonel ekipman olarak geçiyor...sponsor mağazada bulabilirsin...rahatlıkla kullan...bana da yücel usta tavsiye etmişti...favorin olabilecek kadar sağlam ve yüksek mukavemetli...japon amcaya gelince bulduğum anda hemen link vereceğim...

10. Hectic

Hectic Eren

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek
    Abi öyle bi yazmışsınki insanın seninle balığa çıkası geliyor :D
    Tamamdır abi çok teşekkür ederim ama emin olmak için fotoğrafını koyuyorum. Misinabudur değilmi? :)
    100-110 Metre fiyatı 34TL. Fiyat aralığı bumudur?

Son düzenleme: 25 Mart 2010
  11. modena

modena

abisi bu örgü misina...bizim ki monoflament olacak

t-force spinning...kutunun üzerinde tatlısu turnası resmi var...

12. Hectic

Hectic Eren

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek
    Abi dünya kadar T-Force var maşşallah :D Şimdi buldum ama çok teşekkür ederim :)

13. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Levregin kacmasi gercekten uzucu olmus ama kofanalar da sahane. Tum ekibe tebrikler! :)

14. modena

modena

hectic misina bu...şimdiden bol ve heyecan yüklü avlar diliyorum...

kopenhaga kucak dolusu sevgiler...sakın grip olma oralarda...:)

15. hamit569

hamit569

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 7 kg
    tebrikler güzel av güzel anlatım

16. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    guzel av.rastgele

17. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Mahmut merhabalar, aramıza hoşgeldin. Turgay kardeşimizle birlikte yapacağınız enfes avları heyecanla bekliyoruz. Selamlar, gönlünüzdeki avlara rastgelsin diyeyim.Tadında avlarınız daim olsun.;) :)

18. jokersin

jokersin ersin

Dün Akşam o Kofana Mideme öyle bi indiki......yammy yammmmyy nefis:)arkadaşlar sizden özür diliyorum canınız çektiyse:(:)

19. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    tebrik ederim, umarım bir dahakine oltanın ucunda kaçan levrek olur.

tadında avlara.....

20. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Turgay yine ağlasın, hep ağlasın öyle mi? Yahu insaf, yazık değil mi daha kaçanın üzüntüsünü biraz olsun unutmadan bu nasıl dilek abicim yaa?:eek: :(

:D :p :D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.