PVA ÜRÜNLER HAKKINDA YARDIM LÜTFEN

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında celebili tarafından paylaşıldı.

1. celebili

celebili hakan aslan

Favori Kamış:
    4.5 metre dam kamış shimano makina
    En İyi Avı:
    düz sazan 5 kg
    Herkese selamlar. suda eriyen pva ürünlerden kullanan arkadaş varmı. benim merak ettiğim bunların erime süreleri. çünkü benin gittiğim bazı avlaklarda su derinliği fazla. yani erime süresi kısa olursa file veya poşet dibe ulaşmadan dağılabilir. sitelerden birkaç marka tespit ettim. ama hangisini alacağıma karar veremiyorum. bunların slow melt (yavaş eriyen) leri varmış, marka tavsiyelerinizi bekliyorum:)

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Genellikle, suyun sıcaklığı ile az değişsede, 5-6 saniyede erimiş oluyorlar. 20 sn içinde hemen hemen tamamen kayboluyorlar suyun içinde.

Eğer çok derine yem atacaksanız, yemi gazete kağıdına sarın. Dibe ulaşınca silkeleyin iyice, gazete kağıdı yırtılır, yem ortalığa dökülür böylece.

3. eski balikci

eski balikci Erhan

Ve böylece gazete boyalarında bulunan kurşun bileşikleri ortama yayılmış olur. Sakın ama sakın deniz veya tatlısuya gazete atmayın!

4. Boyasız teksir kağıdı kullanalım o zaman.

Denize atmadığımız gazete kağıdı hayatımızın ta içinde. O kadarki, yiyeceklerin anbalajında kullanıyor, hatta kızarttığımız balıkları, beyaz beyniri vs. direk gazete kağıdı üzerine döküp yemekteyiz. Bizim balıklar kadar kıymetimiz yokmu?

Ben gazete kağıdından tiksiniyorum.

5. celebili

celebili hakan aslan

Favori Kamış:
    4.5 metre dam kamış shimano makina
    En İyi Avı:
    düz sazan 5 kg
    5- 6 saniye çok kısa. hele birde uzun atışlarda suya çarpma ile dağılma durumu da olabilir. 35- 40 lirada para istiyorlar zaten. ama yine de bu sezon bir deneyeceğim:)

6. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Bende alıp denemiştim eliniz ıslak ise poşete değdiğiniz gibi deliniyor :) pelican markaydı sanırım..

7. vıra-vıra

vıra-vıra erol

Favori Kamış:
    Kudos 4.20 lm8 surf carbon. SEAmaster hunter 3:90
    Favori Makine:
    SİLSTAR allisa fd6000 Spro superlong 460s alu. D.A.M qıuck sylt fd380
    selam

gecen yaz pva ürünlerle yemleme calışmaları ben çok denedım.yumurta zarı gıbı torbalar.ben pva kullandıgım günlerde hıç verım alamadım cok cabuk erıyorlar dıbe ınecek kadar dayanıklı degıllerdı sanırım.ama benım aldıklarım 3.5 tl lıkdı daha pahalı olanlarda basarı oranı varmı bılmıyorum..