İyi dilekleriniz için teşekkür ederim bakmayın siz bana alıyorum bu tür silikonlarıda levrek tutacağımız yok şu sıralar ileriki günler için inşallah lüfer varken en sevdiğim istavrit avına bile bakmıyorum
Aleyküm esselam emin bey. muğla afet ve acil durum müdürlüğündende sizlere selamlar. meslek disiplini nedir acaba ben harita mühendisi olarak çalışıyorum. afetsiz yıllar geçirmemiz dileğiyle Allah'a emanet olun.
öyle düşünmeyin aslında mert bey levreğin tam zamanı şu sıralar bizim buralarda havalar hala yazdan kalma gidiyor ne bir rüzgar ne bir dalga var ama sizin oralarda levrek hareketlerini görüyoruz sizede rastgelir inşallah. ama naçizane bir öneride bulunabilir miyim? 14 cm raglou biraz uzun gibi geldi bana bizim buralarda en büyük 10.5 cm kullanıyorlar en etkiliside şeffaf simli olanları umarım işe yarar. görüşmek ümidiyle Allah'a emanet olun.
Ragot değil sevgili Mert Redgill'de değil. Türkmiyede Eddystone markası var aynı redgill gibi hem İngiliz kökenli ve hemde poşette çoklu olarak muhtelif markalarda satılmakta. Hazırolta sitesinde görebilirsin . Oda içi ağırlıklı ve atceğede gayet uygun. Sevgiler
Aldığım yerde sadece 14cm likler mevcuttu buyüzden o boyları aldım dün denedim 3 saat at çek yaptım hem silikonlarla hemde muhtelif rapalalarla sonuç sıfırdı bu arada kargonuzu çıkarttıp umarım beğenirsiniz ve güzel levrekler alırsınız rastgelsin
çok teşekkür ederim mert bey. eğer isterseniz bende size burdan raglounun küçük boylarından gönderebilirim. hoşçakalın.
Teşekkür ederim iyi günlerde kullanmanız dileklerimle. farklı markalarda birkaç küçük boy silikon temin ettim
çok teşekkür ederim mert bey kargonuzu aldım. kusura bakmayın işlerim nedeniyle yeni yazabiliyorum. haberleşemediğimizden bir anlaşmazlık oldu sanırım gönderdiğiniz silikonları kullanma şansım yok malesef. sizede çok zahmet verdim kusura bakmayın. özel mesaj yazma hakkım olmadığından buradan yazıyorum. telefonunuzu verirseniz sizinle görüşmeyi çok isterim. en yakın zamanda konuşabilmek dileğiyle hoşçakalın.