Rahatsızoğlu Team Ankara ziyareti :)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Tbekler tarafından paylaşıldı.

1. Tbekler

Tbekler Talha

Favori Kamış:
    Shimano Alivio Carp 360 Shimano Catana CX 2.40
    Favori Makine:
    OKUMA MAX-4 Shimano Exage 4000FC
    En İyi Avı:
    11 Kilogram Aynalı Sazan
    Bayramın 2. günüydü yeğenlerimin benim aklıma girip 305 kilometrelik bir yolculuğun planları yaptığımız gün. Ne yapalım ne edelim derken 23 Ağustos günü eşyalarımızı temizleyip Ankaraya hazır bir şekilde gidecektik. Önce av bayiileri gezildi gerekli malzemeler alındı. Market market kasap kasap gezdik ve sonunda herşeyimiz tamdı. 24 ağustos perşembe günüyle cuma gününü bir araya getiren gecenin sabahında 6.30 gibi kontağı çevirip yol aldık. 3 saatlik yolu 4 saatte eğlene eğlene geldik acelemiz yoktu. Ankarada ki abimizi arayıp belirttiğim bölgeyi yemlemesini söylemiştim çünkü 2 gün evvelden. Bir çuval (25 kilo) kurtulmuş mısırı boşalttı Allah razı olsun kırmadı beni :) Bizden önce ki kafile tam kalkarken bizim biz geldik. Selamlaşıp durumların nasıl olduğun sordum 28 parça hepsi 1,5 kilo üstü tuttuklarını ve artık bıktıklarını belirtti :) Öğlen 13.00 gibi buluşturduk oltalarımızı suya. Neyse ilk balığı büyük yeğenim aldı yaklaşık 3-4 kilo civarında. Toplam 3 gün 2 gece kaldık 16 parça limit üstü 7 veya 8 parça suya geri iade :)
    Sırf balık peşine taa 300 km yol gittiğimiz için bir çok dostun gözünde bize rahatsız diyolar hatta grup olarak rahatsızoğullarıyız biz :) ki Ankara bulunduğum şehire yakın ben taa samsunlara gittim :(

http://www.youtube.com/watch?v=LE8z5kIzlzE

2. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Tebrikler talha. Hem eğlenceli, hem bereketli bir av geçirmişsiniz. Mesajda yazmıştım bende şu an memleketteyim. Balıkla uğraşan bütün akrabalarım geldiğimden beri Ankara'da sizinde avlandığınız merayı haritalara çizmişler kimisi gitmiş, kimisi gitmek için soruyordu. :) Burada gördüğüm kadarıyla Ankara buralarda çok popüler. :) Devamını dilerim...

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler Talha. Çok güzel bir video olmuş. Videonun güzelliği için ayrıca teşekkürler. :)

Çok güzel sazanlar, devamını dilerim... :)

4. Tbekler

Tbekler Talha

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11 Kilogram Aynalı Sazan
    Teşekkür ederim Fatih kardeşim, umarım bir daha ki sefere Ankarada görüşürüz :)

Sağolasın Volkan ağabeyim. Beğendiğinize sevindim.

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Rahatladınız mı ? yoksa rahatsızlığınız biraz daha arttı mı ?:confused: :confused:

Böyle güzel bir ortamda, aynı güzelliği en kısa sürede bir kez daha yaşamak adına, rahatsızlığım bende tavan yapardı.:p :p

Daim olsun.:thumb: :thumb:

6. Tbekler

Tbekler Talha

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11 Kilogram Aynalı Sazan
    Biz her zaman rahatsızdık Tevfik ağabeyim, tavan yapıyor gün geçtikçe rahatsızlığımız :) Teşekkürler :cool:

7. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    tebrikler güzel av biz 3 saatlik yolu gitmek için düşünürken siz 3 gün kalıyosunuz büyük cesaret balıklar da iyi ALLAH bozmasın

8. Tbekler

Tbekler Talha

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11 Kilogram Aynalı Sazan
    Amin inşallah İlyas kardeşim, darısı başına :)

9. 14BOLU

14BOLU HAYRULLAH

En İyi Avı:
    sazan 2 kilo
    neden balıkçılara hep rahatsız diyorlar anlamıyorum benim ortağımda bana aynı kelimeyi kullanıyor

10. 14BOLU

14BOLU HAYRULLAH

En İyi Avı:
    sazan 2 kilo
    allah bizede nasip etsin