Bayramın 2. günüydü yeğenlerimin benim aklıma girip 305 kilometrelik bir yolculuğun planları yaptığımız gün. Ne yapalım ne edelim derken 23 Ağustos günü eşyalarımızı temizleyip Ankaraya hazır bir şekilde gidecektik. Önce av bayiileri gezildi gerekli malzemeler alındı. Market market kasap kasap gezdik ve sonunda herşeyimiz tamdı. 24 ağustos perşembe günüyle cuma gününü bir araya getiren gecenin sabahında 6.30 gibi kontağı çevirip yol aldık. 3 saatlik yolu 4 saatte eğlene eğlene geldik acelemiz yoktu. Ankarada ki abimizi arayıp belirttiğim bölgeyi yemlemesini söylemiştim çünkü 2 gün evvelden. Bir çuval (25 kilo) kurtulmuş mısırı boşalttı Allah razı olsun kırmadı beni Bizden önce ki kafile tam kalkarken bizim biz geldik. Selamlaşıp durumların nasıl olduğun sordum 28 parça hepsi 1,5 kilo üstü tuttuklarını ve artık bıktıklarını belirtti Öğlen 13.00 gibi buluşturduk oltalarımızı suya. Neyse ilk balığı büyük yeğenim aldı yaklaşık 3-4 kilo civarında. Toplam 3 gün 2 gece kaldık 16 parça limit üstü 7 veya 8 parça suya geri iade Sırf balık peşine taa 300 km yol gittiğimiz için bir çok dostun gözünde bize rahatsız diyolar hatta grup olarak rahatsızoğullarıyız biz ki Ankara bulunduğum şehire yakın ben taa samsunlara gittim http://www.youtube.com/watch?v=LE8z5kIzlzE
Tebrikler talha. Hem eğlenceli, hem bereketli bir av geçirmişsiniz. Mesajda yazmıştım bende şu an memleketteyim. Balıkla uğraşan bütün akrabalarım geldiğimden beri Ankara'da sizinde avlandığınız merayı haritalara çizmişler kimisi gitmiş, kimisi gitmek için soruyordu. Burada gördüğüm kadarıyla Ankara buralarda çok popüler. Devamını dilerim...
Tebrikler Talha. Çok güzel bir video olmuş. Videonun güzelliği için ayrıca teşekkürler. Çok güzel sazanlar, devamını dilerim...
Teşekkür ederim Fatih kardeşim, umarım bir daha ki sefere Ankarada görüşürüz Sağolasın Volkan ağabeyim. Beğendiğinize sevindim.
Rahatladınız mı ? yoksa rahatsızlığınız biraz daha arttı mı ? Böyle güzel bir ortamda, aynı güzelliği en kısa sürede bir kez daha yaşamak adına, rahatsızlığım bende tavan yapardı. Daim olsun.:thumb: :thumb:
tebrikler güzel av biz 3 saatlik yolu gitmek için düşünürken siz 3 gün kalıyosunuz büyük cesaret balıklar da iyi ALLAH bozmasın