Teşekkürlerrr hepimizin bayramı kutlu olsun abilerimiz daha önceden açmışlar bu başlıklı konuyu sanırım orada geziyorlar...
yok yok size demedim bayramdan önce bu konu açılmıştı da o yüzden katılım az yani bayram mesajlarını oradan veriyorlar onun için dedim
Bende tüm arkadaşların ramazan bayramını kutluyor,herkesi yanaklarından öpüyorum,sağlıklı bir şekilde nice bayramlar diliyorum.
Tüm İslam aleminin ve Balıkavı.net ailesinin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluk dilerim. Tadığımız ve tanımadığımız bir çok arkadaşımızın bu konuya mesaj yazması bu mubarek günün birleştirici özelliğini bir daha gözler önüne sermiştir. Bol balıklı günleriniz olsun.
www.balıkavi.net ailesine ramazan bayramınızı kutlar saglık, huzur ve mutluluk dolu bır bayram gecırmenızı temennı eder ve sızlerle bırlıkte tum sevenlerınızle bırlıkte nıce bayramlar dılerım...hersey gonlunuzce olsun
Tüm İslam aleminin Ramazan bayramını tebrik eder, sevdiklerinizle huzur dolu nice Bayramlara erişmenizi dilerim...