Ramazan Bereketi

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında marmarasinariti tarafından paylaşıldı.

1. marmarasinariti

marmarasinariti Tuncay Kuşcu

Saolun çok teşekkür ederim..

Teşekkürler..

Biz sinaritin peşindeyiz :) umarım amacımıza ulaşabiliriz :D

Çok Teşekkürler..

2. balıkmeraklısı

balıkmeraklısı balık

köpek balığı gizem katmış ve heycan katmış..anlatımının duruluğu resimlerle zenginleşince orda olmak isterdim dememek elde değil..
    hele o son pişen balıkların leziz görüntüsü de eklenince..kolay gelsin tuncay kardeş

3. SEMU

SEMU MURAT

Tebrikler avlarınız bol olsun gerçekten çok hoşlar... Yalnız merak ettin mercan dediğiniz yer tam olarak neresi ve sandal kiralama yapılabiliyormu..

4. marmarasinariti

marmarasinariti Tuncay Kuşcu

Teşekkür ederim...size de rastgelsin

Gercekten cok heycanlıydı:) Güzel sözleriniz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim...

Tebrikleriniz için çok saolun...benim avlandığım bölge silivri tam olarak tarif vermek çok zor çünkü avlandığım yer derinlik olarak 70 metreler bi hayli açıklardayım...Karaya baktığımda binaları ayırt etmek bile zor bole olduğu için kerteriz almak imkansıza yakin ben bu mercan kayalarını sonarla arıyarak tam 3 ayda buldum:)Baska birisinin bilmediği icin cok bakir meralar...Trol ve gırgırcıların hışmına ugramamış o yüzden bu güzelim mercanlar bulduğum kayada yaşamakta...Keşke balıkçılarımız daha duyarlı olup bilinen meraları talan etmese bu denizden herkes nasibini fazlasıyla alır...Bunları göze alarak tam kordinatları takdir edersinki söylemem imkansız...Bizim buralarda benim bildiğim sandal kiralama yok...Rastgelsin