Öncelikler herkese hayırlı ramazanlar dilerim. Uzun zamandır gidemediğim alabalık avına ramazandan bir gün önce gitme fırsatı buldum gerçi bizim için acı bir tecrübe oldu çünkü ramazanın birinci günü süper susuzluk yaşadık malum gün içinde hava 42 dereceydi ama değdi çok bereketli bir av geçirdik iri alabalıklar yakalama fırsatı bulduk.Avlakta fotoğraf çekemedim sadece evde temizlerken fırsat buldum.Fotoğraf ve av bilgilerim buyrun...reeling Av Yeri : MALATYA -KEBAN Kamış : OKUMA SPİN 2.40 Makina : OKUMA 30'LUK Misina : OSCAR KELVON 0,28 Stil : ŞAMADIRA YEM: KARİDES Hava Durumu :AÇIK 42 DERECE SÜPER SICAK Saat : 03.00-11.00 Tarih : 19 Temmuz 2012
tebrik ederim hoş balıklar..Sıcak havalarda alabalık çıkmasına şaşırdım...acaba her mevsimde alabalık çıkıyormu..
ilginiz için teşekkür ederim evet yılın 12 ayı çıkıyor kışın biraz azalıyor heryer soğuk olduğu için kanyondan çıkıyor baraja dağılıyor balık..reeling
Tebrikler, harika balıklar yakalamışsınız. Yandaki evyeyle oranlayınca balıkların bazılarının 2 kg'dan fazla olduğu anlaşılıyor.
Karidesi marketlerde dondurulmuş ürünler bölümlerinde çeşitli markaların ürünleri var onlardan alıyoruz..
Tebrik ederim...:thumb: Hem Ramazan Ayınızı hem avınızıeace: Benim çocukluğumun 2 yılı (3-5 yaşları) Keban kasabasında geçti.Sonra ordan ayrıldım ve hiç bir daha görmek nasip olmadı Şimdi ne durumdadır bilgi verebilirseniz çok makbule geçer:bounce: :bounce:
İç açıcı,gönül ferahlatıcı,üstelik heyecan verici gökalalar. Türkiyede ilkalabalık tesislerinden birisini kurma teşebbüsümde bende oluşan hayalim şu idi. Normal kırmızı benekli alabalıkların tercih etmeyeceği bölgelerde,gökalaların yetişmesi,sportif ve ekenomik bir değer kazanması,aynı Amerikada olabildiği gibi devasa boyutlara erişmesiydi. Hayali artık gerçek olmuştur.Bazı bölgelerde çok rahat 10'a kadar erişebilen Gökkuşağı alabalıklar gördüm. Ancak bu balığın tebliğde her mevsim avlanabilinir bir balık olarak ele alınması ve av limitinin yüksek olması üzüntümdür.İnşallah bir miktar korumaya alırlar,zira gökala bunu hak etmektedir. Tebrikler Sevgimle kalınız
merhaba suat bey ismim yasin bende malatya lıyım ama ankara da ikamet etmekteyim. bu hafta sonu malatya ya geleceğim ve bayramı orada geçireceğim nasip olursa eğer sizce de uygun olursa bana alabalık avı için yardımcı olurmusunuz. ben nerede tutacağımı bilmiyorum ve bana eşlik edecek herhangi bir arkadaşım yok. (balık tutmayı seven)
Bence susuz kaldığınıza fazasıyla deymmiş. Balık için nelerden geçebilirim düşünmek istemiyorum Ayrıca güzel av olmuş tebrik ederim Saygılarımla
Malatya - Keban yazmışsın ama Keban Elazığ' ın ilçesi değil midir? Tam olarak nerede avlanıyorsunuz? Keban ilçesinin Malatya ya bi yakınlığı yoktur. Kastettiğiniz yer keban barajından sonra suyun malatyaya (karakaya barajı) yakın kısımları mı?
aslında haklısınız yanlış bir cümle kurmuşum kebandan akana suyun oluşturduğu kanyonda avlandık tam olarak sinikli ve civarı diyebilirim.
Hımm tahmin ettiğim yer, biliyorum orayı. Keban barajından sonra fıratın aşağı kısımları. Arapgir e yakındır. Avlarınız daim olsun.