Arkadaşlar merhaba, Dün balıkavı.net sitesine ait hatıra ormanını gördüm (izmir-Kısıkköy) bugün de siteye üye oldum. Hemen konuya geçeyim; Kısa bir süre önce 2.el olarak 5 metre 20 cm'lik Rota Fisherman marka bir tekne, 9.9'luk 4 zamanlı bir mercury motor ve römork aldım. Bu işlere bulaşmak istiyorum fakat İzmir'de tekneyi denize sokabileceğim rampa konusunda sıkıntı yaşıyorum. Teknem Çeşmealtı'da bir otoparkta. Ben Seferihisar tarafına dadanmak istiyorum ama o tarafta tekneyi tek başıma denize indirip kaldırabileceğim bir rampa bilmiyorum. Öncelikle seferihisar civarında, yoksa Urla'da, o da yoksa İzmir'in herhangi bir yerinde (Allah rızası için) bildiğiniz yerler var mı? Yoksa sırf bu rampa sorunu yüzünden tekneyi geri mi vereyim ?? Çeşmealtı çekek yerinde rampa olarak kullanabileceğimiz bir yer gördük, tekneyi geçen hafta indirelim dedik, indirdik pek sorun olmadı ama sudan çıkarmaya gelince 5 kişi imanımız gevredi. Römorkun tekerlekleri kuma saplandı, arabanın devriyaj balatalarını da yedik vs. vs. Bu konuda bilginiz ve tecrübenizden faydalanmak istiyorum, teşekkürler.