arkadaslar link asagida videodan izleyebilirsiniz nasil cekmek gerektigi vs anlatiliyor...bildiginiz uzere rapala finlandiya markasi ben burda bir sergide ilk yapilan rapalalari gormustum demirden bile vardi resim cekme sansim yoktu muze oldugu icin ama su anda teknoloji ile rapala gelisti ve bircok cesit marka dogdu...izleyelim BOLUM 1 http://www.youtube.com/watch?v=DI3wMmGegCk&mode=related&search= BOLUM 2 http://www.youtube.com/watch?v=AuCtBBtoMzw&mode=related&search=
Cok sagol Mustafa.Ozellikle cekme teknigini ve sudaki gidisini gostermesi, muthis bir yardim.Her arkadasimin "sık kullanilanlara" kaydetmesi gereken linkler. Dusundugun icin cok sag ol. Keyifle kal. Bizim kiraathaneyide arada bir senlendir. Gurbetci arkadaslari burda muhabbete cagir. Cagir ki yapacaklarimizda bir birliktelik sagliyabilelim. Kendine iyi bak Ustadim.
namik abi bisey oldugu yok antalya rus dolmus, havalar cok sicakmis,asiri ruzgarli geciyormus ole yanibndan bahsediyorduk
Paylaşım için teşekkürler bunlar harika görüntüler bizim rapalaya niye pek vurmuyor bu andırlar merak ettim.
osman abi bizde yakalanan 5 cm balik bile tava oluyor avrupali ise 1mt baligi yakalayip geri birakiyor o yuzden bizde pek balik kalmadigi icin balik vurmuyo takima...rapalanin sucu degil
Bende kinayeli yoldan onu vurgulamak istemiştim zaten yanlız sanki sazanda geldi gibi rapalaya benmi yanılıyorumorayı kaçırdım biraz.
ben gormedim ama gelmisse de gelmistirben rapala ile capak tuttum abi bazen balik denk gelebiliyor ama genelde bu tur videolar buyuk akvaryumlarda cekilmesi ve baligin ac birakilmasindan dolayi tas atsan da yer
3 tane rapal aldim ama dogru soymek gerekirse ,begenmedim husky jerk,shadrap ve rattlin modeli var ama salmo marka kadar iyi degil sudaki yuzusu pek albenili degil.salmo marka kullanirken oltamin ucu plastik baligin yuzusunden dolayi titreyerek sallaniyor.rapala bana gore norton antivirus gibi piyasada o vardi onu kullandi herkez ama simdi daha iyileri var
Onur var,Umit var, sen, gercekbalikcilar, Almanyadan, bulgaristandan yazanlar var. Varizda iste tammuhabbeti dondurecek sekilde su anda saatlerimiz uymuyor.Biz sabredelim yakinda o da olur.
salmo varsa o taraflarda perch modeli 8cm 1,5m yd modelini bir aliver ve dene bakalim fikrin degisecekmi?
salmo ilk defa duyuyorum...ama yo-zuriyi 95 den beri kullanirim..aldigim hic bir rapala beni utandirmadi simdiye kadar...varsa bu salmonun linki sizde gonderirmisiniz modellere bir bakayim
onur abi verdigin adres icin tesekkurler...guzel malzemelere benziyor...guzel is yapan bir favorin varmi senin?model ve numara olarak?finlandiya disburutoru varmis gidip bakicam vaktim olunca....bir kac casit alabilirim...
perch ve butcher modeli ile cok balik yakaladim.perch 8cm 12gr 1,5 yd modeli super,bulamaz isen hp modelide iyi is yapar.butcher da ise be modeli kullaniyorum,bir de hornet var bu modelin ise karanlikta gorulebilen lpd modeli var onu kullanabilirsin