cok sagol onur abi bakicam verdigin modellere....bende sana bir kac model verebilirim istersen yo-zuriden benim cok is yapan rapalalarimdan... saygilarimla
Adamlar ... Bence yabancılar "1 Metre balığı nerede pişiricem yav,bunu salayımda , belki tavaya uygun bişiler gelir" diye bırakıyorlar Bu video lar RAPALA firmasının tanıtım filmleri Yani adamların tutayımda akşama Rakı ile piizz yaparız derdi yok. Ama bunları her zaman zevkle seyrediyorum,ellerine sağlık. Son Söz : 5 cm balık olayında haklısın.Sana katılıyorum.
onur abi kusura bakma biraz gec bir cevap oldu tatildeydim kuzeyde ve mesajlar birikince anca yeni yeni toparliyorum ortaligi...yo-zori mag minnow flooting benim favorim ben beyaz prenses diyorum tatildede cok iyi is yapti...avrupada satilmiyor yo-zuri galiba burda da yok ama turkiyede tum cesitler mevcut gidersen tatile alabilirsin..inan bana fikirlerin cok degisecek ben yo-zuri kadar kaliteli rapala yapan gormedim sahane yuzuyor...ve bende bir markette solma buldum hornet 3s 3,5cm sinking modeli aldim..soylemis oldugun modelleri gormedim genelde 1,5-3cm arasi vardi...fiyatida cok ucuzdu 3 euro ya aldim indirimliydi..yuzusunu denemk icin aldim aslinda..sence nasil is yapar mi? bu benim yo-zuri mag minnow floting gece veya karanlik sularda baligin dikkiti cekmek icin kafa bolgesi ozel fosforlu.. bu aldigim salmo saygilarimla