2ci resim de daha rahat atçek yapılır böyle dalga omasın varsın bulanık olsun yeter sen öyle diyorsan öyledir:thumb: bu sabah dinlendim gitmedim atçeke malüm havamızı alıp geliyoruz gideyim biraz atçek yapayım kaslarım uyuşmasın
valla dayanamadım gittim aynı sahteden aldım kadir. baya iş yapacağına eminim yalnız sen sahtenin suda pek iyi gelmediğini rapor etmişsin youtube'de bu sahte için bir video buldum izlemeni tafsiye ederim... http://www.youtube.com/watch?v=Eq_e-otWtj8&feature=related
abi atımı boyuna ağırlığına göre vasat kalıyor o 3mt lik esnek kamışımla bir nevi daha ileri fırlatıyorum diğer kamışlara göre sanırım benim sahteyi aldım abi bende yedek 2 tane daha vardı birini rafa koydum başka sahte almıştım geçen hafta
evet bahsettiğimiz sahte uzun kamışla (senin kullandığın) daha ileri atılabilir zaten o kamıştan almayı düşünüyorum baya baya beni cezbediyor ama sendeki ila bi deneme yapayım denk gelirsek ondan sonra karar vereyim diyorum. sahteninde yedeğini alman iyi olmuş aldığım yerde 3 tane daha var bir deneyeyim bu sahteyide olmassa 2 tane daha alacağım fiziki görünüş olarak baya hoşuma gitti. akşam meradayım gelirsen kamışı bir görüp deneyeyim...
abi benim beklediğim zaman geldi sanırım bu sebebden sabah suyuna ineceğim gelince suyun durumundan haber edersen sevinirim bana su bulanmış de abi
kusura bakma kadir mesajı şu an okudum mutlaka gitmiş görmüşsündür su tahmin etdiğin kadar bulanık değildi bizde soner ile saat 23:30 kadar orda idik sadece bir levrek alabildik 1kg civarı...
abi sabah kalkdım yemedi sıcak yatakdan kalkınca şöyle bir dolaştım evin içinde,yatağa geri girdim acayip soğudu ortalık,daha evden çıkmadan donmuya başladım levrek haberini aldım abi senin aldığın yerden bende almıştım Uploaded with ImageShack.us
tamam kadir gerçekten sabah soğuk oluyor ben pek sabah işine bakamıyorum akşam daha hoş oluyor. haberi kimden aldın kuşlardanmı
Yav daha yeni sahte alımını sonlandırmışım, şimdi bu yaptığınız iş mi? Yok öyle bişey falan yazın bari. Bi Duel'im eksik Zaten Kadir abi "Semih Şentürk" deyip duruyodu
semih şentürk kırmızı kafanın çillisi böyle devam ederse kutuya duelleri çakacağım diğer gözüne su üstü sahteleri,geri kalan ne varsa şutluyacağım:thumb:
Mesaj anlaşılmıştır. Bir sonraki maaşa bir duel alınacak Duel Hardcore 90F HCA renk kodu uygun mudur?
senin önce levreği yakala sonra sahte alım işini düşünürüz sık atçek yapan biri deyilsin işin gereği vs..