http://www.youtube.com/watch?v=3phimp59udU iyi eğlenceler :D 12 kg galiba..
sonraları o elemanın kamış elinde kalmış. yük altında kamışların ne kadar tehlikeli olabileceğinin de bir örneğidir.
Helal olsun vallaha bence çok iyi bir mücadele idi... Adamlara bir kez daha hasta oldum, balığı tutmak için özel penseleri bile var; daha ne diyeyim ki.... Av yeri de çok güzel, hemen şehrin içi... Bir balıkçı için bundan daha iyisi olur mu... Ayrıca koca yayının ufacık rapalaya gelmesi de ayrı bir şey....
doğru.. görmez.. ama istersek kokusunu alması için özel karışımları (ya da hazır esansları) rapalaya sürebiliriz biraz da suda hoplatırsak sesi de duyar.. tamam işte !
valla bence de namık abinin söyledikleri mantıklı. bunların kullanmış olduğu kamış baya iyimiş herhalde bu kalitede tavsiye edebileceğiniz kamış varmı at-çek yapmak için yakın zamanda bende alıcam o yüzden sordum. herkese rastgele.....
aman sözümü geri aldım mehmet abi iyi oldu uyardığın.... onun yayında kullandığı olta yanlış olabilir bu tip oltayla yayın tutulmaz herhalde. herkese rastgele....
Yok abi bizim işler öyle küçük silahlar değil ağır silahlar MSB veriyoruz. Ama Namık abi biryerde haklı işte silah tüccarıyız küçük büyük
Anladım zaten abicim 10-11 aylar mal alıyoruz ve anlaşmalar yapıyoruz temsil ettiğimiz firmalar adına duymuşsan lockheed martin yeni bir anlaşma yapacak msb ile onunla ilgili çalışıyorum ondan çok yoğunuz.