Sevgili Musa Yorumlarında haklısın, Benim başıma iki kere palamut sırtısında bir kerede sinagrit sırtısında aynı olay gelmiş,bir rapalayla hem iki palamut ve hemde iki sinagrit birden almıştım. Levrekte bu olayı ilk defa yaşadım ve yaşayanıda bu zamana kadar duymadım. Ancak Boğaz mantarlı yemli çinekop avında durum değişiktir ve genelde tasmalama tayminginde geç kalan biraz acemilerin başına bu durum gelebilir. Bende sıkca şahit oldumdu ve bir keresinde 3 taneyi birden alabilenide gördümdü. Sevgimle kal
Sevgili Gökçen Senin 31 yaşına erdiğine inanmakta zorlanıyorum Seni tüyü bitmemiş delikanlı adayıykenden beri tanırım.O zamanki halin neyse ,eh işte biraz gelişmişi olarak görebiliyorum.Yani gözümde halen o heyecanlı ve becerikli delikanlısın. Bu durum elbette sana bazı ayrıcalıklı üstünlüklerde kazandırmış durumda. Kıyı atçeğinde kimsenin seninle kolayına başa çıkamayacağına eminim. Bu durum sende daha çocukken başladığından,üstelik İstanbul Boğazı gibi zor bir parkurda geliştirdiğinden şimdilerde bu üstün duruma erdin. Ancak rapor v e resim yollmada biraz daha gayrete gelmeli bizleri sevindirmelisin. Avıma gelince sadece bir tesadüftü. Sevgimle kal
Atraksiyonun alasını burada çekersin sevgili Kadem.Hele bir edin bak burada sana ne turnalar tutturacağım. Sevgiler
Teşekkürler Öncelikle davetiniz için teşekkür ederim.Umarım olur da gelirsem zaten oradaki tüm balıkçı arkadaşların bilgilerinden faydalanmak isterim. Bizler de boğazda sıklıkla mantarlı takımla sarıkanat alabiliyoruz. Ayrıca uzun yıllardır kara ve balık avını yapmaya çalışıyorum ve her geçen gün birşeyler öğreniyorum.Örnek vermek gerekir ise mercan ,barkuda,sarpa ,torik hiç tutmamış veya tutulurken görmemiştim.Bunlar hep bir tecrübe.Belki çok komik gelecek ama gerek imkanlar gerekse ortam gereği hala birçok çeşit balık tutuğumu söyleyemem.Rapala ile bile avlanmayı 3 yıl evvel öğrendim. Önemli olan bu gibi platformlarda bildiklerimizi paylaşmak bilmediklerimizi öğrenmek bence. Ayrıca asıl bu tutkularda aradığım çıkarsız ve seviyeli dostlukları seviyor olmamdır.Bu yüzden de gerek ava gerekse balığa yanlız veya iyi tanıdığım kişilerle çıkmayı yeğlerim.Ve balıkçılıkta da avcılıkta da en verimli avlarımı hep yanlız yaptım. Umarım sivrice veya babakalede daha sık karşılaşırız. İsfendiyar
Sevgili İsfendiyar Ogün zaten o koca denizde sedece iki tekne karşılaşmamışmıydık Elbette buralara birde yerleşirsen sana ben yerleşirken sergilenen menfi tutumun aksine elimden geldiğince sana gönülden yardımcı olurum ve bundan hakikaten keyf alırım. Sevgimle kal