Rapala Yapmaya çaliştim

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında disli_levrek tarafından paylaşıldı.

1. Suatreis

Suatreis

yapacağınız sahte "fly" tipi olucaksa size kara çam ağacının kabuğunu tavsiye ediyorum.."deep fly" yani 40-60 cm yüzerde tavsiyem aynı biçimlendirilmdeki kabuğu 1 gün zeytinyağında batık halde bekletmeniz ve üzeriri balmumu ile kaplayarak glass paint kullanmanız olacaktır. Akıntı ve meranizdeki suyun tuz yoğunluğunu dikkate almanı şarttır. Bu sahte cinsi kullnım ömrü az olduğu için tercih edilmeyebilir, ancak balmumu doğal görünümü vermek için imkan tanıyacaktır..

2. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    tebrik ederim hocam. bende uzun zaman kendi balığımı kendim yaptım. hani 15 ytl ye almayalım rapalayı die ama yine oda belli bir zaman ve masraf istiyor. geçenlerde gittigidiyor.com dan aldım sahte balık satıcı arkadaş kargoda da kolaylık sağladı saolsun. baya uyguna geldi fiyatı. henüz yüzdürmedim ama kendi yaptıklarımın çoğu yüzmüyordu şimdiöyle bir kaygım yok. zaten az olan şansımı biraz daha azaltmak istemedim açıkçası. biraz araştırırsanız bulabilirsiniz uygun fiyatlı bişiler. kolay gelsin.