Rapalalar???

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında fevzidiron tarafından paylaşıldı.

1. Girdap

Girdap

sevgiili mustafa bana en yakın yer şehirde oldugumdan eski liman yani iskele bölgesi oranın ucunda deneyecegim tabi sahil güvenlik izin verirse:)

2. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    sabah erken ve aksam ustu girmen zor olabilir..yanin mutlaka amator balik avi belgesi olsun..sabah genelde kapida nöbetci olmaz o zaman gec git..eger olursa kayali girisinden arka kisma gec arkadan yavas yavas caktirmadan uca ilerle..o da olmadi sahil guvenlik kapisindan once liman disinda buyuk iskeleye bakan beton kanal var oranin 2mt sag ve sol yanaklari derindir oradan at cek yap bir sabah ben orda turna rekoru kirmistim..her biri kg lik 11 turna aldim misine zedelendiginden 12.turna rapalayi göturmustu:Dtabi ogun bir suruye denk gelmistim ama o bölgede surekli turna olur..eger azimli bir sekilde avlanirsan sabirla mutlaka balik alirsin..birde beton ustunden direkt karsina atma betonun önu sig kayaliktir rapala takilir sag ve sol taraftaki yukselti kayalardan birinden at oltayi..birde rapala kiyiya yanasinca hizlandir..oralarda tas hanisi denk gelebilir el kadar o da rapalayi alip tas altina girebilir..eger turnanin kovaladigini görursen sakin rapalayi suda bekletme veya kiyida gezdirme hemen caprazdan ileriye at turna yari yolda bir kac atis icinde yakalamis olur:)

3. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    üstadlar en doğrusunu anlatmışlar gerçi ama benden de bir tavsiye örgü misina kullan. ve 0.20 geçmesin. bu konuda tavsiyem http://avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=3-BRWH017 budur. sanırım 22kg çeker işini görür. rastgele