Elimde 5-6 tane rapalam var. Yaklaşık 10 yıldır kıyıdan atçek yöntemi ile avlanırım. Ama hayatımda hiç rapala ile balık tutmadım desem inanırmısınız bilemiyorum. Düz kaşıkla tek tük balık çektim. Genelde denizin derelerin denize döküldügü yerlerini tercih ediyorum avlanırken.V e balık varsa alttaki silikondan %99 verim alıyorum. Balıgı alamasam bile kovalıyor. Levrek-çinekop-tüğsüz vs. balıkları bununla aldım. 10,5 cm [IMG] ama ben de artık şu rapalalarla siftah yapmak istiyorum. Acaba bağlarken falan mı problem oluşuyor ki bende. Kimisi topsuz atmalısın diyor kimisi toplu. Denemedigim yöntem kalmadı. Mavi bir rapalam vardı herkesin çok övdüğü, kolyosa benzeyen rapala. onu da bi yerlere takarak denize hediye ettim. Şimdi sizlerden yardım istiyorum. Rapalalarım aşagıda(alttan ve üstten görünüm). Bunladan hangisi iş yapar? Yapmayanları ne renk boyamalıyım? dediğim gibi genelde akarsu agızlarını tercih ediyorum. Bunların hangidi nerelerde kullanılaiblir? Cetvelin tamamı 8cm. [IMG][IMG] bunlar da kaşıklarım. Bunların hangisi nerelerde kullanılabilir. Hangi balıklar gelir.Nasıl atılabilir? [IMG] yardımlarınızı bekliyorum.