Uzun bir aradan sonra, tekrar merhaba. Bunca zaman bir rapor yayınlamadan ahkam kesmek içime dert olmuştu. Nihayet bir fırsat yaratıp çıkabildik balığa. Aldığımız balıklar çok da önemli değil ama, siftah işte! Tavalığı çıkardık sonuçta! Takım: Silstar 1.90 trolling kamış. Silstar A50 8 bilye makine. Raptor 0.40 dacron ip. 5 no. siyah ve altın renkli iğneler. Yer Sığacık açıkları. Derinlik 35 m. Tarih: 29.01.08 Çıktığımız tekne: Sırtı denemem maalesef sonuçsuz kaldı! Zaten öğleden sonra çıkmıştık. Akşam çabuk oldu ve kaptanımız dönüp tutulan ince gopeslerle paragat hazırlamakta sabırsızlandı. Günün son balığı benim için bir ilkti! 5-600 gr bir çipura! Ve kaptana verdiklerimizden sonra bize kalanlar: Net'e fazla zaman ayıramıyorum. Bu yüzden, iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler. Teknenin denize inişi ve av raporunu da yakında paylaşmak dileğiyle.. Rastgele..
tebrik ederim guzel bir av olmus insan uzun sure cıkamadıktan sonra bir balik tutsa bile yetiyor havasini solumak yeter
"Bunca zaman bir rapor yayınlamadan ahkam kesmek içime dert olmuştu. Nihayet bir fırsat yaratıp çıkabildik balığa" cümlesini ben de bir gün kurabileceğim inşallah. Bol çeşitli bir av olmuş tebrik ederim. Ama siz ahkam kesmeye devam edebilirsiniz, yalnız kalmayayım. Balıktan balığa da kendimizi avuturuz işte böyle cümlelerle. Daha da bereketli avlarınız olur inşallah, rast gelsin.
Sen otur kardeşim oturduğun yerde forumu yönet biz çıkarız balığa tebrikler elinize sağlık güzel bir av olmuş.
Çok teşekkürler dostlar. Yakınlarda daha bereketli ve çeşitli avlar içeren, daha detaylı raporlarla karşınızda olmayı umuyorum. Aceleye gelmiş, içime sinmeyen raporlar ama, şimdilik idare edin. Sonrası gelir umarım..