Herkese Selam Nihat ben İst.dan Kendimi bildim bileli uğraşırım orta düzeyde tatlı su balıkçılığı ile deniz'de avlanmayı pek sevmem. Klasik olcak ama denizde sandal'la istavrit baazende zargana yapıyoruz o kadar. Dediğim gibi asıl ilgim ve alanım göl/gölet ve barajlar dolayısıyla favori av'larım Sazan,Yayın,Turna vs.. hadde saygılar herkese
Hoşgeldin Nihat kardeşim Gördüğüm kadarıyla ses dizayn sistemleriyle ilgileniyorsun,güzel bir hobi Arka cam patlatıyormusunuz bari ses açarak
Hoşbulduk arkadaşlar Doğrudur en büyük tutkum Car Audio'dur eh ufak tefek derecelerimiz mevcut bu konuda. Özelikle Spl ilgilendirir beni yani Ses Basınç Seviesi, hatta bu seneki derecem hala 2007'nin Stock1 kategorsindeki dünyanın en iyi derecesidir.. http://www.iasca.com/events/top20/2007-list.php
Peki bu araç ses sistemleri ile alakalı bir açıklama yaparmısın bize ?Madem Türkiye adına yarışıyorsunuz,bunun içeriğini öğrenmek sevindirir bizi. Mesela Özhan Doğruer 176.1 dB derecesi ile ULTIMATE 3 katagorisinde 2.lik almış.Bu tarz derecelerin ülkemizin adına getirisi nedir,bir organizasyon adı altında toplanılıyormu yoksa bireysel çabalarlamı herşey oluyor. Teşekkürederim.
Nihat Kardeş aramıza==ailemize hoşgeldin. Aradığın ve araştırdığın tüm konular ile can dostları burada bulabilirsin. keyifli paylaşımlar.