Merhaba arkadaslar, öncelikle hepimizin 30 Agustos Zafer Bayrami kutlu olsun. Cok sahane bir Site olusturmusunuz Tebrikler!!! Gercekten bu kadar güzel, ilginc ve bilgilendirici bir Site bugüne kadar hic görmedim. Bilhassa arkadaslarin birbirlerine hitap usülu imrendirici. Insaallah benide araniza kabul eder ve bu dostlugu sizinle paylasmama müsaade eder siniz. Hepinize cani gönülden Selamlar, yakinda görüsmek dilegiyle R A S G E L E Mürsel Ergen 30.09.1956 Izmir
Mürsel bey aramıza hoş geldiniz, Güzel söz ve iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürler, ailemize katılmanızdan mutluluk duyuyoruz, umarım keyifli vakitler geçirirsiniz.
Merhaba Arkadaslar, bu sicak karsilama icin hepinize tskkr ederim. Siteniz pardon Sitemizgercekten bir Ilham kaynagi. Inanin günün ortalama 6 saatini burada geciriyorum. Ileride daha iyi tanismak istegi ile hepinize Rastgele.
hoş geldin Mürsel Abi, seni aramızda görmekten mutluluk duyarız. Kalıcı olman dileği ile selamlarımı kabul ediniz.
hoşgeldin mürsel, burası gerçekten büyüleyici bir ortam,burada sanki kendimi balığa gitmiş,arkadaşlarımla olta atıyormuş gibi hissediyorum.
Merhaba Arkadaslar bu sicak ve samimikarsilanma karsisinda bayagi duygulandim.hepinize cok tskkr ederim. Yakinda tekrar Bodrumdayim insallah hepinizle sahsen tanismak ve birlikte baliga cikmak isterim. Rasgele
Hacam Hoş Geldiniz....! Tüm iltifatlarınız doğrudur site hakkında... Sizin gibi müstesna arkadaşlara değer bir hazırlık yapmaya çalıştık yanlızca... Umarım aradığınızı bulur ve aradığımız kişilerden olursunuz... Saygılar..
Merhaba N@mik Site hakkinda söylediklerim iltifat degil bir gercek. Ben aradigimi buldum. Insallah aradiginiz kisilerden biri olurum... En azidan olmaga cani gönülden gayret ederim Rasgele