Selam Arkadaşlar, Aslında aranıza katılalı bir kaç gün oldu ama sizlerle tanışma fırsatını ve kendimi tanıtma fırsatını yoğun işlerden dolayı yeni bulacağım. Geç kaldığım için sizlerden özür dilerim. Gerçi benimle tanışamamış olmak sizlere ne kaybettirdi bunu bilemem ama... :D :D :D Tabiki hiç bir şey.. Lafı çok uzatmayayım. Adım Bülent YAZGANOĞLU görüleceği üzere ve 28 yaşındayım.Muhasebe işiyle iştigal ediyorum. Bursanın Orhangazi ilçesinde oturuyorum ki iznik gölüne bir kaç km uzaklıkta. Ancak çalıştığım şirketse Gemlikte. Anlayacağınız Marmaraya da yakınım. Avlanmaya iznik gölündeki israil sazanlarına tilt olduğumdan dolayı başladım. Daha önce merakım vardı ama icraat aşamasına getirememiştim henüz. Meğer ne güzel bir şeymiş. Birde alacağımı alıp şu masraflarından kurtulsam daha iyi olacak ya olsun... Bu arada bir çoğunuz kızacak ama sevgili "İsrail Sazanlarınada" beni bu müthiş uğraşa ittikleri için teşekkür etmek istiyorum huzurlarınızda.:rolleyes: Neyse şimdilik yazacaklarım bu kadar. Konuda çok bilgili olmasamda en azından buralardaki balık,hava koşulları vs. konularda sizleri bilgilendirebilirim. Rast Gele, Çabuk gele..