Selam arkadaşlar, balık tutmaya öyle kaptırmışımki kendimi, internette böylesine güzel bir site olabileceğini aklıma bile getirmemişim. Aslen İzmir'liyim, Fethiye'de yaşıyorum ve denizim sunduğu tüm güzellikleri doyasıya yaşıyorum. Balık tutmak ileri derecede hastalık haline geldi bende, zira kendimi bildim bileli deniz ile iç içe yaşamaktayım. Çok güzel anılar, süper avlar var bu kardeşinizde ancak resimler yok. bu gün ilk işim şöyle güzel bir fotoğraf makinesi almak olacak, bugünden itibaren denizin sunduklarını sizler ile paylaşmak benim içinde çok hoş olacak. Tüm arkadaşlara rastgele...
Teşekkür... arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, göstermiş olduğunuz ilgi ve sımsıcak yaklaşımınız çok hoş. Bu gece fethiye koylarında balık turu yapıcam, bereketli olur inşallah. dönüşümde ayrıntılı bilgiyi ve fotoğrafları sizlerle paylaşmak istiyorum. yalnız kafamı karıştıran ne avlayacağım? burada o kadar çok çeşit varki karar vermek oldukça zor. levrek ve kefal daha ağır basıyor ancak geceleri çipura, mırmır, sarıkuyruk, sardalya da iyi oluyor bu tarafta neyse nasip orada, gider alır geliriz inşallah...
Aramıza hoş geldin Güzel avlarını paylaşmanı bekliyoruz. Yıllar önce Fethiye'de çok güzel balıklar yakalamıştım. (karagözler, alyanaklar, levrekler). Fethiyede çok güzel balıklar vardı. Umarım hala vardır. Rastgele, şansın bol, kısmetin açık olsun...