Merhaba arkadaşlar ismim ali bende en az sizin kadar bir balık tutkunuyum hernekadar fazla yemesemde yakalaması yetiyor bana tüm arkadaşların verdigi bilgilerden dolayı herkese teşekkürler.Bu arada urfadan benden başka sanırım kimse yok bende Atatürk baraj göletinde sazan ve yayın avlamaya çalışıyorum.balık sezonu açıldı tüm arkadaşlar rastgele. İĞNELERİNİZ KESKİN, MİSİNALARINIZ SAĞLAM OLSUN, DÜĞÜMLERİNİZ ÇÖZÜLMESİN, RASTGELSİN.....
herkese teşekkürler arkadaşlar en kısa zamanda sizlerle tecrübelerimi paylaşmaya başlayacam bu aralar biraz yogunum.Bu sitede emegi geçen arkadaşlara ve katılımcı arkadaşlara teşekkürler.
Tekrardan sagolun arkadaşlar.Bu aralar bizim burda bu mevsimde benim tasvip etmedigim bir avlanma stili var bazı arkadaşlarım zıpkınla yada tüfekle sazan avına gidiyor.vurdukları sazanlarda küçümsenecek kadar küçük degilller geçen gün 14 kiloluk bir tane avlamışlardı.Ben olta haricinde başka yöntem kullanmıyorum bu konuda sizin görüşleriniz nedir sizce yapılmalı mı.şahsen bana göre bu mevsimde yapılmamalı...
Melih reis konuyu oraya taşıyorum tavsiyenn için teşekkürler bu konuda bir şeyler yapılması gerek bence.