Herkese selam öncelikle. Aranıza yeni katıldım. sizlerle tanışma isteğime umarım olumlu karşılayıp bana cevaplarınızla ve de yardımlarınızla destek olursunuz. ben yaklaşık 7 sene önce amatör şekilde dip oltasıyla avlanıyordum ve de fena deildi o zamanlar. ama uzun süre ara verdim ve çocukça olan şeylerin de yanlış olduğunun farkına vardım. profesyonel yardım almak ve paylaşım yapmak için buradayım. ilk işim bi kamış olta almak oldu. yakında özelliklerini yazıp bağlama ve monte etme konusunda yardımlarınızı alacağım. görüşmek üzere.
Hoşgeldin kardeşim umarım aradığın herşeyi burada bulursun. Birde biz yazılarımızda Türkçeye dikkat etmeye çalışıyoruz 'w' harfi kullanmazsan memnun oluruz. Sevgiler
kardeş öncelikle hoşgeldin sefalar getirdin sabah zarganacıyla uğrasıyoduk şimdi sen ya güzel kardeşim benim Türkiyede Türkçe bir sitede Türklerle konuşurken neden Türkçe olmayan harfler veya terimler kullanma ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum bu yeni nesilde sanırım bir hastalık durumda ama lütfen bu hastalıktan yada alışkanlıktan kurtulun diyorum, sanırım beklediğin nasihatlar daha çok balık avı ile ilgiliydi ama bu yazım şekli ile o konuda burdan tek cümle bilgi alamazsın diye başta uyarayım dedim. rastgele
sen de saol tavsiyeler için. hastalık değil bu durum ben de özellikle konuşmaya ve de yazmaya çok önem gösteririm. kaçmış bi kaç harf düzelttim. uyarılar için teşekkürler. bundan sonra balık yardımı
Ailemize hosgeldiniz, keyifli paylasimlarda bulusalim... Aradiklariniz konusunda tum arkadaslarimin elinden gelen butun ozeni ve yardimi size gostereceklerinden emin olabilirsiniz.
5 dakika içinde bu kadar hoş geldin mesajı aldım. inanın balık lazım desem geleceğine inanırım artık bu forumdan. çok teşekkürler.
Hoş geldin kardeşim aramıza ,ıspartalısın demek ikinçi memleketimdir ,Isparta bende Keçiborluda 6 ay kaldım
bende otarafa geldiğimde sana ilk hoşgeldin diyen abinin yanına gitmet istiyordum beyşehire kısmetse görüşürüz şimdi sitede biraz pişmen lazım yanlız hitaplarındada yaşlarımıza bakarsan iyi olur çünki bizim bile dede diye hitap ettiğimiz abilerimiz var sonra ayıp etmiş olursun görüşürüz kardeş kendine iyi bak
birader ben askerliği ıspartada yaptım 1 ay ısparta merkezde kaldım 5 ayda keçiborluda kaldım ,ahmetbey yakın sanırım keçiborluya mı yoksa senirkentemi yakındı
atabey ikisinin ortadında diyebilirim. ısparta merkeze 20km. eğirdir taradına daha yakın. nasıldı ıspartada askerlik? pek memnun göremedim ben.