Çalıştığı fabrikanın bilgi işleminde çalıştığı sırada 1 temmuz dolayısı ile balığa gitmeye karar verip bu amaçla birkaç gün önce internette sazan için uygun yem tavsiyeleri ararken siteye rastlamış, sitedeki yazıları okuduktan sonra üye olmam gerektiğine kanaat getirmiş, denize tekne ile açılıp balık tutmayı isteyen fakat tatlı su da balık tutmaya çalışan, imkanlarım dahilinde çevremdeki bütün akarsu, baraj ve baraj göllerinde beni 1 - 2 saat uğraştıracak büyüklükte bir balığı kıyılama isteği , azmi ve ısrarı ile oltasını her fırsatta suya bırakan, henuz 750 gramdan daha büyük balık tutamamış, daha önceki hatalarını yapmaktan kaçınıp daha iyisini öğrenmeye uğraşan, kaçan balığın her zaman büyük olduğuna inanan, en amötör ruha sahip, balıkçı olduğuna henüz inanmayan balıkçı adayından herkeze selam ve saygılarımla...
Hoşgeldin, Çok güzel tarif etmişsin. İnşallah aradıklarını, hem sitede hem sularda hem de hayatta bulursun.
SERKAN BEY; aramıza ve ailemize hoş geldiniz, bizlerde sizin gibi tam anlamı ile AMATÖR RUHLA avlanan kişileriz, bizim ailemizde başka türden kişilerde yoktur olsalarda aramızda eriyip giderler yada KÖRLE YATAN ŞAŞI KALKAR misali amatör olup çıkarlar , yeniden HOŞ GELDİNİZ ..
hoşgeldiniz merhabalar. eskişehir yazıyor olmanız beni sevindirdi. doğma büyüme eskişehirliyim. göllerin çoğuna bilirim. isterseniz yardımcı olabilirim gidilecek yer konusunda sıkıntı duyduğunuz zaman. rastgele...
Hosgeldiniz diyorum, insallah aradiginiz özellekte bir baligi en kisa sürede misinanizin ucunda görmeniz dilegiyle.
Cevap yazma zahmetinde bulunan bulunamayan bütün herkeze teşekkürler.. Nasip olursa bu gün 2 de sezonu açmak için yola çıkıyorum bir kaç arkadaşımla.. İnşallah güzel bir av olurda fotoğraflarını buradan ulaştırayım. ergungorgun Kızıldamar Göletine gideceğim .. Namını çok duyduk bi deneyelim bakalım..
Bu sitedeki bütün üyelerin de senin gibi olduğuna emin olabilirsin serkan arkadaşım. Aramıza hoş geldini
İyi edebiyat yapan arkadaşlarımıza senide ekledik Serkan!Zamanla tanırsın onlarıda.Başlamak başarmanın yarısı derler.E gerisinide zaten eminim senin azmin tamamlar.Aramıza hoş geldin.Sevgi ve saygılar.
kim demiş insanın bir tane ailesi vardır diye. al işte abisiyle, ablasıyla,kardeşiyle bir aile daha... hoşgeldiniz