tamam kadir aga olur deneyelim beraber ama ben sabah gidemiyorum akşam üzeri giderim uyarsa gideriz...
ikindiden sonra saat 18:30 a kadar limanda idik benim yeğenle... eve geldim benim sparişler (RIVER2SEA ROVER 98 SUNİ BALIK-g15 ve g12)gelmiş bir ara gidelim beraber yüzdürelim...
tamam kadir aga ben beyaz bir yat varya ordan atıyorum genelde o aralarda olurum görüşmek üzere iyi geceler....
orda dikkatli ol abi bir tane kum vatozu var dışar dan gelip içerde avlanıyor gidiyor kaptırma takımı abi 10 kilo rahat var dün benim sahteyi görmedi direk topu takip etti,görse atlaması ile kopartması bir olacaktı geçen hafta biri boru kurdunu takmış 2 numara siyah iğneye,beden örgü misina takımda öyle,bir baktım bu debeleniyor yanına vardım baktım harbiden balık var acayip asılıyor,hemen orda da aşağıya indim sağa çek dur sola kaçıyor hemen kendine çek falan filan ne olduğunu görmüyoruz kayanın bir oyana bir bu yana geçiyor,tekrar karşı kayanın altına geçerken abi çek kendine hemen dememle birlikde hayvan su yüzünde parlayı verdi ben zannettim grida filan gele gele vatoz geldi,ben klavuzluğu bıraktım vatoz olunca bir 10dk falan daha uğraştılar vatozu dışarı aldılar,resim falan çekinip geri saldılar suya