surf makina arkadaşlar londrada teyze oğlum var surf kamış ve makina almayı düşünüyorum ne önerirsiniz yardımcı olursnız sevinirim
surf kamış hakkında Bende bu kamıştan var. Aynısı 3mt boy. Açıkçası bir surf kamışı değil ve 200-300 atar sınıfı da değil. Max.120 gr ancak atar. Ayrıca uç parçasının içi boş ve çok kalın. Bende ucuz ve kapalı boyu kısa diye aldım. Bazen kullanırım , nedense severimde ( rengini ) Bence eğer ucuz diye ve kısa süreli kullanmak için alacaksan 3.90 'lık modelini al ama ucunu mutlaka dolgu ve daha uzun , daha ince bir uçla değiştirttir. Malzemeciler bunu yapar. Zira ben kendim öyle yaptım. O şekildede zaten kamış 4.10mt falan olacaktır. Fiberglass olması oldukça elastik olacağı anlamınada geliyor tabii ki. Ama sana 60 tl civarı şu kamışı tavsiye edebilirim ki , bende o da mevcut ) http://www.avmarketi.com/asp/product/5009/LINEAEFFE-OYSTER-CAST-KAMIS-3-90 Kılavuzların çift sargılı olması iyidir. Tamiri biraz pahalıda olsa... Bunun 4.20 olanıda var. Fakat onun kapalı boyu uzundur (1.44 mt) ve kılavuzları çift sargılı değildir. Yardımcı olabildimse ne mutlu.