Ren Nehrinde Capak Avi

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Yaban Avcisi tarafından paylaşıldı.

1. Selamlar Saygilar Dostlar

AV YERİ : almanya duisburg ren nehri
    AV TARİHİ : 31.5.08
    HAVA VE SUYUN DURUMU : gunesli
    AVLAKTA KALINAN SÜRE : yaklasik 6-7saat
    KULLANILAN EKİPMAN : her cesit olta ve sinek kurdu
    YAKALANAN TÜRLER VE BOYLARI : capak

YAPILAN AVIN HİKAYESİ :

Hasim kardesimiz Menfer abi ile
    bir de hasim kardesin teyzesi oglu Erhan abide vardi.

Cumartesi gece hasim kardes beni 01:30 gibi alirim dedi telefonda ve geldiginde bizim buruda bulunan corbaci,Döner dükkani var oraya girdi güzel bir corba icti arkasindan pilav üzeri kuru da yedi.Ben dedim avlakta bombardimana tutarsa vay halimize.Erhan abide bir corba icti arkasindan caylarimizi ictik ve Menfer abiye dogru yola ciktik.Bulustuktan sonra tanisma fasli felan derken 03:00 ve ya 03:30 dogru avlaga hareket ettik 04:00 gibi avlaktaydik ilk önce durdugumuz bölge de 1 saat vakit gecirdikten sonra bir iki sahte taktilar suyun altina. Hasim kardes burada balik zor buluruz takimlardan olacaz dediler.Sahteleri Sudak icin denemislerdi.Nihayetinde Hasimin israrlari ile takimlari tekrar toplayip 500 Metre asagi tarafa indik ve tekrar hazirlik felan ilk baslarda oltalarin 4'ü ile sudak denediler ölü balikla canli olsa neyse gelecekte alttan yengecler ölü baliklari azar azar parcaliyorlar.Yemli oltalara Capak gelince Sudaktan vaz gecip Capaga döndüler.Ama günün trofe si Menfer abinin di ben ise sadece kepcecilik yaptim nizamlara uyuyoruz ya sunu ver bunu tut elektirigi tut,neyse ama cok güzel vakit gecirdim sayelerinde ama en zor günümü de yasamis oldum hani bir kedi balikcinin yanin da dikilir de bakar ya baliklara balikci dönse de bir tanesini kapsam diye öyle bir sey.Oltalarin yerlerini bile deyistire memek ne kadar zor anlayan anlasin.Umarim güzel olmuslardir cep telefonu ile cekmistim.

Devami yolda.

2. [​IMG]

Hasim ve ben Hasim kardes Almanyada olmasina ragmen Türkiyede Tiri viriya karsi acmis oldugu mücadeleyi kazanan degerli bir Örnek Vatandastir Basarilarin devamini dilerim.

Ben ve Menfer Degerli bir oltaci Dost dur kendisi.

3. [​IMG]

Erhan abi erken gittigi icin trofe sayilacak Capaklardan iki tanesini bereberinde almistir Ressim de gözükmüyor.

Ve dönüs zamani.

4. hasan_BASRİ

hasan_BASRİ Hasan Basri

Favori Kamış:
    ıtalyan surf 3.90cm banax makına
    En İyi Avı:
    Av olsun bana yeter
    ıyı av olmus paylasım ıcın tsk ler ellerınıze saglık:D

5. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Eline sağlık Tebrikler ..Yeniceli İbrahim Abi :)

6. themad2

themad2 Serdar

Güzel av olmuş tebrikler.

7. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    süper :) tebrikler!

8. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    güzel bir av güzel kareler

9. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler ellerinize sağlık :)

10. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Resimler harika.Keşke bütün arkadaşlar da böyle ayrıntılı rapor yazsa.

11. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    güzel ve bereketli bir av günü sizler için rasgele resimlerde güzel

12. Dostlar bilmenizi istdeigim konu var ben sadece arkadaslarin yanida av yaparken bulundum fazla bir emegim yok tamami ile arkadaslarin eseridir

Ben tesekkür ederim Hasan kardes sagolasin.

Sagolasin tesekkürler Burak kardes. Selamini Kerime ilet dim Adem abiye söylemesini de söyledim.Onun da selamlari var.:) Esenlikler.

Selamlar.

Tesekkürler Serdar kardes sagolasin.

Tesekkürler sagolasin Ugur.

Tesekkürler sagolasin Mesut kardes.

Tesekkürler sagolasin Koral kardes

Beyendigine sevin dim Mesut kardes tesekkürler sagolasin.

13. Tesekkürler sagolasin Rifat kardes.En güzel günler ve bereketli avlar sizlerin olur insallah.

Selamlar.

14. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    ibrahim paylaşım için sağol güzel bir mekan güzel bir gün ve güzel bir av olmuş dahada güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle:)

15. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Aleyküm selam abi sağol :)

16. Sagolasin Aytekin tesekkürler.Beyendigine sevindim.:)

Burak kardes buralara bir daha gelmen nasip olursa önceden bildir.Görüsüp tanismak isterim.Saglicakla kalin.

Selamlar.

17. DDE

DDE Hasim GÜRBÜZ

Favori Kamış:
    hangi birini yazayimki :))
    bu konuya cevap yazan tum arkadaslara ayri ayri tesekkurler ibrahim abim seninde ellerine saglik sen o kadar malzemeyi sirtimiza yukle sonrada habersiz arkadan resim cek :) biz seni arkada biraktikki bisey dokersek haberimiz olsun diye sen resimle mesgulmussun anlasilan :)
    takip ettigim kadari ile av raporlarinin cogunda olta yok avin olta ile yapildigina dair hic bir kare yok bence bu insanin icine kusku dusuruyor siz ne dersiniz
    amac balikla resim cektirmek mi?
    eger öyleyse sirf burda balikla resim yayinlatmak ugruna galiba savasini verdigimiz bir cok kanunsuz ava engel olamayacagiz bu konuda site yoneticilerinin biraz daha duyarli olmasini temenni eder saygilar sunarim

kanunsuz avin her sekline karsiyim bu avi yapmadan onceki hafta yine ayni avlakta 2 rus yumurta zamani olmasina ragmen sudak cikardilar baligi suya iade etmesini beklerken kalbine bicak sokup öldürdüler sevgili arkadasim menfer olmasa adami orda suya basacaktim beni adamin yanindan uzaklastirdi ve bende hirsimi alamadim polisi aradim 10 dakikada olaya mudahale ettiler ve mahkeme gununu bekliyoruz sahit olarak mahkemeye cagrilacagimi söyledi polisler burda kanun dinlemeyen ruslar turkiyede kanun dinlemeyen tiriviricilar vb. ben kendi capimda her turlu mucadelemi veriyorum ama bu konuda bu sitede av rapaoru yazan arkadaslarim lütfen av raporunuzu öyle bir yayinlayinki uzerinizde kusku kalmasin tekrar uzaklardan selamlar

Son düzenleme: 8 Haziran 2008
  18. gurbetteki kasabali

gurbetteki kasabali garip

vay can dostum güzel insan Hasim,seni buralarda görmek ne güzel ibrahim abi heyecandan olsa gerek,baliklarin neyle tutuldugunu yazmamis garibim ilk defa böyle vahsi bir ortamda bulundugu icin onu hos gör,bir defaki sefere raporu tam detayiyla yazar garanti veriyorum.öpüldün.

19. denizci07

denizci07 ramazan günay

Favori Kamış:
    penn-şekspir
    En İyi Avı:
    8,5 kg grida
    tebrikler hava su balık güzel anlatımda şahane olmuş

20. DDE

DDE Hasim GÜRBÜZ

Favori Kamış:
    hangi birini yazayimki :))
    menferim bizler bazi yerlerde istedigimiz gibi bir birimize takilsakta ortam itibari ile herkes bir birini tanidigindan takiliyoruz ve burda ibrahim abinin misafiri olarak onun bu yazmis oldugu rapor da tebrik eden arkadaslara tsk icin bulunmaktayim ve o kisiye (ayni sekilde sanada ) diger forumlardaki gibi takilmana musade etmem umarim anlarsin beni sevgilerimle