Rengarenk ve çok fonksiyonlu

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında diverozcan tarafından paylaşıldı.

1. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    İyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım, inşallah birgün Didim' de beraber deneme şansını da yakalarız.
    Rastgelsin.

2. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Beğendiğine sevindim Engin kardeş. Avların bereketli olsun. Selamlar.

3. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Forumdan birkaç arkadaşın da bu hobiye başlamasına vesile olmak güzel bir duygu. Daha güzel eserlerin ortaya çıkacağına inanıyorum. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim Tufan bey.
    Selamlar.

4. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Merhaba Emrah
    Benim de aklıma geliyor bazen, yaptığım sahteleri bu şekilde değerlendirmek. Ev ortamında ne yazık ki fazla üretken olamıyorum. Ama dediğin gibi zamanımın bir kısmını bu işe ayırıp atölye ortamına taşıyacak olursam satış aşamasına getirebilirim. Yurdumuzda bu şekilde satış yapana hiç rastlayamadım. Ancak bildiğim kadarı ile forumdan Cömert arkadaşımız ciddi şekilde bu işle uğraşıyordu. Yurtdışında bu hobinin meraklısı çok olduğu gibi alıcısı da oldukça fazla. Fiyatlandırma da oldukça yüksek sayılır. Piyasada Rapala, Yozuri, Daiwa gibi tanınmış markaların hit sahtelerini 20-40 dolar arası bulabilirken bu tip sahtelerin satış fiyatları enaz bu fiyatlardan başlayıp 100 dolarlara ve daha da fazlasına çıkabiliyor. Ayrıca bu el yapımı sahtelerden edinebilmek için de birkaç ay sonrasına sipariş için sıraya girenler dahi mevcut. Gelelim ülkemize; bahsettiğim marka sahtelerin fiyatları malumun olduğu üzere ülkemizde de emsallerine göre oldukça yüksek fiyatlarda. Bugün Daiwa' nın ya da Rapala gibi, İma gibi ünlü markaların iyi bir sahtesini 40-50 liradan aşağı bulmak zor. Bunun yanında malzeme kalitesi çok düşük 5 liralık sahtelerden de sebil gibi. Orta karar diyebileceğim River2Sea, Lucky Craft, Dam gibi markaların sahtelerini de gayet makul fiyatlardan edinebiliyorsun. Şimdi bu değişken fiyat skalasında kalite/fiyat kriterine göre bir fiyat belirlemem gerekirse, el emeğini dahi katmadan en üst skalada bir fiyatla satışa koymam gerekecek. Ucuz vereyim sürümden kazanayım diye bir konu zaten sözkonusu olamaz. Belirleyeceğim bu fiyattan satmak istediğimde de, hele ki forumlar aracılığı ile bunu yapmaya kalkarsam pekçok cansıkıcı yorumlarla karşılaşacağımı biliyorum. Mantıklısı da Tayland' daki amcanın yaptığı gibi bu işi meslek olarak görüp başlamak. Bu arada bahsettiğin Taylandlı adamın sahtelerini merak ettim. Kaça satıyor acaba? Sendeki linkleri bana yollarsan inceleme şansım olabilir.

Kalamar ve sübye olarak ilk çalışmalarımdı, aksiyonlarını görmek istemiştim. Oldukça güzel aksiyonlara sahipler, sanırım devamı gelecek ;) İyi dileklerin için çok teşekkürler kardeşim, sana da bol trofeli avlar diliyorum, rastgele.

Son düzenleme: 17 Mart 2011
  5. bülent07

bülent07 BÜLENT ÇABUK

Favori Makine:
    shimano twinpower
    En İyi Avı:
    18 KG lagos
    Elinize emeğinize sağlık gerçekten harika olmuşlar.

6. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    özcan abi maşallahın var yine döktürmüşşün ellerine sağlık:)

7. turty

turty turan

Favori Kamış:
    FOX HORİZON SFD
    Favori Makine:
    FOX STRATOS FS 12000 MAG
    En İyi Avı:
    TROFE SAZAN 39.50 :) nasipse
    bravo bravo bravo tek kelime ile muhteşemler o çalışma o ince teferruatlar bu sahteleri nekadar keyifle hazırladığınız çok açık bir şekilde ortada mütişler paylaşım içinde çok teşekürler.
    artı olarak emrah kardeşimin fikirlerine katılıyorum bu tarz işler el yatkınlığı ister belliki bu sizde fazlası ile mevcut bunları değerlendirmelisiniz die bende düşünüyorum. başarılarınızın devamı dileği ile...

8. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim Bülent bey, beğendiğinize sevindim.

:) El ustalıkça göze daha fazla hitap etmeye başladılar sanırım İzzet kardeş.
    Sevgiyle kal.

Teşekkür ederim sevgili arkadaşım. Görünüşten çok sağlamlığı ön plana çıkarmaya çalıştıkça, zamanla tekniğim de gelişiyor. Fırsatını bulsam ben de çok özledim balık tutmayı.
    Sana da rastgelsin.

9. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim Sevgili Turan. Aldığım keyfi yaşamanızı isterdim. Ben de bir şekilde değerlendirme zamanı geldi diye düşünüyorum ama uygun bir yöntem bulmam lazım.
    Sağlıcakla kalın.

10. muratcoskun

muratcoskun muratcoskun

Favori Kamış:
    alba star 2,70
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    turna 2,5 : yayın 7,5
    !!!ne diyeyim bilemedim bunlar nasıl bir hayalin ürünü,gerçekten hayal gücünüz mükemmel. yorum yazmayacağım yazamayacağım,ne yazayım kelimeler yetmez.

11. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Murat bey, paylaşıma kattığınız renk yeter. Çok teşekkürler.
    Sağlıcakla kalınız.

12. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Eline,emeğine sağlık
    Sevgiler

13. OMMG

OMMG OKAN

Abi yine harikalar yaratmışsın,eline emeğine sağlık...

14. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim Vedat abi. Bulduğum ilk fırsatta denemek için yanındayım ;)
    Rast gelsin.

15. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim Okan kardeş. Beğendiğine çok sevindim.
    Selamlar.

16. roohans

roohans T. Melih AVCI

Favori Kamış:
    EFFE SPIDER BOAT 165
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER 30
    En İyi Avı:
    Hakan KARAHAN :)
    Abi olay bitmiş, Bunlardan iyisi suda canlı kanlı yüzen balıklar :) Yazacak yorum yok 10 üzerinden 100